Ordinador Xbox

Headbangers Rhythm Royale s’estrenarà a Xbox Game Pass

Glee-Cheese, en col·laboració amb Team17 Digital, ha anunciat que Headbangers Rhythm Royale farà el seu debut al Xbox Game Pass per a Xbox i PC de manera simultània el 31 d’octubre. El joc també estarà disponible a PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation 5 en la mateixa data.

L’aspecte multijugador pren protagonisme amb el suport multiplataforma, permetent als jugadors unir-se al caos musical independentment de la seva plataforma de joc. La personalització és una característica clau, ja que els jugadors poden vestir els seus avatars de colom amb una àmplia gamma d’indumentàries, barrets, ulleres, veus i mofes, afegint un toc personal a la seva jugabilitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.