Nintendo PlayStation Xbox

Ashina: The Red Witch, ja disponible en diverses plataformes

Ashina: The Red Witch, ja disponible en diverses plataformes

Desenvolupat per Stranga en col·laboració amb l’editora independent Ratalaika Games, Ashina: The Red Witch promet una experiència d’exploració combinada amb trencaclosques.

Amb un món estilitzat de manera única, Ashina: The Red Witch convida els jugadors a embarcar-se en un viatge ple de misteris i trencaclosques per desxifrar. Mentre recorren els paisatges del joc, els jugadors tindran l’oportunitat d’interactuar amb una varietat de personatges intrigants, endinsant-se en un univers enigmàtic ple d’esperits i fantasmes.

Una de les característiques destacables és la seva narrativa, que promet mantenir els jugadors atrapats al llarg de la seva jugabilitat. Les decisions que prenguin els jugadors mentre naveguen pel paisatge del joc afectaran el desenvolupament de la història, introduint un element de presa de decisions que afegeix profunditat a l’experiència de joc.

Els aficionats al treball anterior de Stranga, My Big Sister, estaran encantats de trobar-se amb alguns personatges familiars. L’aventura barreja de manera perfecta acció, interacció i exploració, oferint una experiència de joc dinàmica i immersiva.

Ashina: The Red Witch ja està disponible a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S/X i Nintendo Switch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.