Nintendo

Broforce rebrà una edició física a Switch amb tot el contingut

Arriba l’acció explosiva en format físic per als amants de la Nintendo Switch amb el aclamat joc Broforce. En aquest títol, els jugadors tindran l’oportunitat d’unir-se a l’organització paramilitar homònima, la qual s’activa en situacions d’emergència per enfrontar amenaces mundials.

Broforce ofereix una experiència de joc intensa, tant en el mode cooperatiu en línia per a quatre jugadors com en el mode per a un sol jugador. Els jugadors poden endinsar-se en una lluita carregada d’adrenalina, empunyant una variada selecció d’armes i desencadenant poderosos atacs de foc i napalm a la recerca de la llibertat.

L’edició física del joc, que costarà uns 29,99 euros, inclourà totes les expansions i actualitzacions, presentant la versió definitiva del joc. Destaca la recent actualització “Broforce Forever”, que afegeix contingut emocionant a l’experiència. Aquesta actualització introdueix una campanya ampliada amb noves obres desbloquejades, a més de presentar sis nous “bros” amb un fort sentit patriòtic. A més, s’han incorporat quatre nivells desafiadors que prometen posar a prova les habilitats dels jugadors en la propagació de la democràcia. També s’han realitzat correccions d’errors per garantir un joc més polit.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content