Mòbil

Pokémon Sleep supera els 10 milions de descàrregues

The Pokémon Company International ha informat que la seva aplicació rastrejadora de son, Pokémon Sleep, ha aconseguit una fita significativa, superant les deu milions de descàrregues arreu del món. Llançada a finals de juliol de 2023 per a dispositius iOS i Android, l’aplicació ha guanyat una àmplia popularitat fusionant el seguiment del son amb l’entreteniment.

En reconeixement d’aquesta fita, s’ha presentat un esdeveniment especial dins del joc. A partir d’avui i fins al 22 de setembre, els jugadors podran obtenir un regal commemoratiu dins del joc. Aquest regal inclou un “Tiquet de Bon Campament”, punts de son, Galetes Poké i un “Tiquet d’Ingredient S”, serà accessible per a tots els usuaris.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Mòbil

Niffelheim, ara disponible a Google Play Pass

Niffelheim, el joc de rol de supervivència desenvolupat per Ellada Games, ja està disponible a Google Play Pass. Els jugadors
Mòbil

Worms WMD: Mobilize aterra a Android i iOS

Team17 ha anunciat el llançament de Worms WMD: Mobilize, una versió optimitzada per a mòbils del clàssic joc d'estratègia.
Skip to content