Ordinador

Astronimo, una aventura cooperativa d’exploració, es llançarà en accés anticipat

Thunderful i Coatsink han revelat que el seu títol de plataformes i construcció, Astronimo, està a punt de debutar en accés anticipat a partir del 27 de setembre. El tràiler, presentat durant el Future Game Show, ofereix una visió de les potencialitats imaginatives i els reptes creatius que els jugadors poden anticipar.

Astronimo convida els jugadors a aventurar-se en un extens sistema solar, on la cooperació, la resolució de problemes i la creativitat es combinen per a una experiència de joc única. El joc posa l’accent en el joc cooperatiu, oferint modes multijugador locals i en línia per a fins a quatre participants.

El joc ofereix una àmplia gamma d’activitats i interaccions diverses, fomentant que els jugadors experimentin i col·laborin de maneres inesperades. L’accés anticipat introduirà inicialment un planeta i tres llunes perquè els jugadors les explorin, amb contingut addicional planejat per a futures actualitzacions de cara al llançament complet.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content