Ordinador

Astronimo, una aventura cooperativa d’exploració, es llançarà en accés anticipat

Astronimo, una aventura cooperativa d’exploració, es llançarà en accés anticipat

Thunderful i Coatsink han revelat que el seu títol de plataformes i construcció, Astronimo, està a punt de debutar en accés anticipat a partir del 27 de setembre. El tràiler, presentat durant el Future Game Show, ofereix una visió de les potencialitats imaginatives i els reptes creatius que els jugadors poden anticipar.

Astronimo convida els jugadors a aventurar-se en un extens sistema solar, on la cooperació, la resolució de problemes i la creativitat es combinen per a una experiència de joc única. El joc posa l’accent en el joc cooperatiu, oferint modes multijugador locals i en línia per a fins a quatre participants.

El joc ofereix una àmplia gamma d’activitats i interaccions diverses, fomentant que els jugadors experimentin i col·laborin de maneres inesperades. L’accés anticipat introduirà inicialment un planeta i tres llunes perquè els jugadors les explorin, amb contingut addicional planejat per a futures actualitzacions de cara al llançament complet.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.