Nintendo Ordinador

Phantom Spark promet una jugabilitat plena d’adrenalina

Phantom Spark promet una jugabilitat plena d’adrenalina

Thunderful, Coatsink i Ghosts han anunciat el joc de carreres Phantom Spark, a través d’un tràiler presentat al Future Game Show. El joc promet una experiència amb adrenalina, posant èmfasi en les rivalitats intenses. Phantom Spark està previst que es llanci a PC i Nintendo Switch.

Situat en un món vibrant, Phantom Spark presenta als jugadors una sèrie de personatges variats. A mesura que els participants avancen en el joc, participen en carreres 1 contra 1 contra els guardians de les pistes, una acció que no només aprofundeix les connexions sinó que també desbloqueja nous nivells i vaixells alterats cosmèticament.

Amb una experiència completa, el títol inclou una campanya per a un jugador, multijugador local en pantalla dividida i opcions en línia. Els jugadors poden competir contra amics mitjançant la pantalla dividida i enfrontar-se a rivals globals a través de les taules de classificació en línia. Amb més de 30 pistes disponibles, els jugadors poden desafiar els fantasmes d’altres jugadors i establir noves rivalitats en línia.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.