Nintendo Ordinador

Phantom Spark promet una jugabilitat plena d’adrenalina

Thunderful, Coatsink i Ghosts han anunciat el joc de carreres Phantom Spark, a través d’un tràiler presentat al Future Game Show. El joc promet una experiència amb adrenalina, posant èmfasi en les rivalitats intenses. Phantom Spark està previst que es llanci a PC i Nintendo Switch.

Situat en un món vibrant, Phantom Spark presenta als jugadors una sèrie de personatges variats. A mesura que els participants avancen en el joc, participen en carreres 1 contra 1 contra els guardians de les pistes, una acció que no només aprofundeix les connexions sinó que també desbloqueja nous nivells i vaixells alterats cosmèticament.

Amb una experiència completa, el títol inclou una campanya per a un jugador, multijugador local en pantalla dividida i opcions en línia. Els jugadors poden competir contra amics mitjançant la pantalla dividida i enfrontar-se a rivals globals a través de les taules de classificació en línia. Amb més de 30 pistes disponibles, els jugadors poden desafiar els fantasmes d’altres jugadors i establir noves rivalitats en línia.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content