Sector

Atari anuncia el retorn de tota una icona: Atari 2600+

Atari ha anunciat una associació amb Plaion per reintroduir la seva consola clàssica, l’Atari 2600, en una nova versió: l’Atari 2600+. Aquesta versió renovada suportarà jocs tant de les consoles Atari 2600 com 7800, oferint una experiència de joc nostàlgica per als entusiastes retro.

L’Atari 2600+ està dissenyada per assemblar-se al model clàssic de quatre interruptors amb acabat de fusta, que és l’aspecte més reconeixible de la consola. Inclou un comandament i suporta alimentació USB i HDMI. Una característica única és el logotip d’Atari que s’il·lumina quan s’encén la consola.

La consola també inclou un cartutx amb 10 jocs clàssics:

  • Adventure
  • Combat
  • Dodge ‘Em
  • Haunted House
  • Maze Craze
  • Missile Command
  • Realsports Volleyball
  • Surround
  • Video Pinball
  • Yars’ Revenge

La consola està disponible per a la reserva per 129,99 euros i s’espera que la consola s’estreni el 17 de novembre.