Núvol Sector

Ubisoft aconsegueix els drets per als jocs d’Activision Blizzard al núvol

En un moviment sorprenent, Ubisoft ha revelat un nou acord que atorga a l’empresa els drets de distribució en núvol per a una sèrie de jocs d’Activision Blizzard. L’acord, que entrarà en vigor en cas que es completi l’adquisició d’Activision Blizzard per part de Microsoft, abasta tant els títols existents com els llançaments futurs en els pròxims 15 anys.

L’anunci d’Ubisoft arriba en un moment en què el joc en núvol està guanyant terreny, permetent als jugadors accedir a una àmplia gamma de continguts a través de diversos dispositius, eliminant així les limitacions de maquinari. Sota aquest acord, els jugadors que s’inscriguin a Ubisoft+ Multi Accés tindran accés a una selecció de jocs d’Ubisoft i d’Activision Blizzard en diverses plataformes, incloent-hi PC, consoles Xbox, Amazon Luna i fins i tot la plataforma PlayStation a través d’Ubisoft+ Classics.

L’acord també es desplega més enllà del servei de subscripció d’Ubisoft, ja que l’empresa tindrà la capacitat de llicenciar aquests jocs a altres proveïdors de joc en núvol, empreses de serveis i fabricants de consoles.

Aquest anunci es fa en llum de les reclamacions del CMA. Tot i aquesta notícia, es rumoreja que la Comissió Europea pot reclamar una nova investigació a Microsoft per tal d’esclarir com afecta aquest nou anunci a la competència. Si fora el cas, l’adquisició d’Activision Blizzard es veuria afectada de nou.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content