Ordinador PlayStation Xbox

Anunciat Killing Floor 3 a la Gamescom 2023

Tripwire Interactive ha revelat el llançament de Killing Floor 3, que marca la darrera entrega en la popular franquícia d’acció i terror. L’anunci es va fer durant l’esdeveniment Opening Night Live de la Gamescom 2023. Killing Floor 3 està actualment en desenvolupament per a PC, així com per a les consoles PlayStation 5 i Xbox Series X|S.

Des del debut del Killing Floor original el 2009, seguit per Killing Floor 2 el 2016, la franquícia ha aconseguit una base de jugadors global que supera els 28 milions. El compromís de Tripwire Interactive d’interactuar amb la comunitat mitjançant contingut gratuït i prèmium després del llançament ha contribuït a la seva longevitat. Amb un enfocament en el suport dels jocs com a servei, l’estudi ara aprofita Unreal Engine 5 per elevar encara més els gràfics i la intensitat temàtica de la sèrie, oferint una experiència d’acció i terror millorada a Killing Floor 3.

Ambientat l’any 2091, set dècades després dels esdeveniments de Killing Floor 2, submergeix els jugadors en un futur devastat per la guerra on Horzine, una mega-corporació, ha alliberat una horda de monstres coneguts com a Zeds. El grup rebel Nightfall emergeix com l’última línia de defensa de la humanitat contra aquestes creacions. Els jugadors assumeixen el paper d’un especialista de Nightfall, col·laborant amb fins a cinc companys per enfrontar-se a ones implacables de Zeds i progressar a través d’un paisatge distòpic, desbloquejant habilitats i ampliant el seu arsenal.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content