Ordinador PlayStation Xbox

Anunciat Killing Floor 3 a la Gamescom 2023

Anunciat Killing Floor 3 a la Gamescom 2023

Tripwire Interactive ha revelat el llançament de Killing Floor 3, que marca la darrera entrega en la popular franquícia d’acció i terror. L’anunci es va fer durant l’esdeveniment Opening Night Live de la Gamescom 2023. Killing Floor 3 està actualment en desenvolupament per a PC, així com per a les consoles PlayStation 5 i Xbox Series X|S.

Des del debut del Killing Floor original el 2009, seguit per Killing Floor 2 el 2016, la franquícia ha aconseguit una base de jugadors global que supera els 28 milions. El compromís de Tripwire Interactive d’interactuar amb la comunitat mitjançant contingut gratuït i prèmium després del llançament ha contribuït a la seva longevitat. Amb un enfocament en el suport dels jocs com a servei, l’estudi ara aprofita Unreal Engine 5 per elevar encara més els gràfics i la intensitat temàtica de la sèrie, oferint una experiència d’acció i terror millorada a Killing Floor 3.

Ambientat l’any 2091, set dècades després dels esdeveniments de Killing Floor 2, submergeix els jugadors en un futur devastat per la guerra on Horzine, una mega-corporació, ha alliberat una horda de monstres coneguts com a Zeds. El grup rebel Nightfall emergeix com l’última línia de defensa de la humanitat contra aquestes creacions. Els jugadors assumeixen el paper d’un especialista de Nightfall, col·laborant amb fins a cinc companys per enfrontar-se a ones implacables de Zeds i progressar a través d’un paisatge distòpic, desbloquejant habilitats i ampliant el seu arsenal.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.