Ordinador

Black Book i Dodo Peak, gratis a l’Epic Games Store

Dos nous jocs, Black Book i Dodo Peak, estan ara disponibles de manera gratuïta a l’Epic Games Store. Els jugadors poden aprofitar aquesta oferta de temps limitat per descarregar i gaudir d’aquests títols sense cap cost.

Black Book és un joc de rol que combina la mitologia eslava i el combat basat en cartes. Els jugadors assumeixen el paper d’una jove bruixa que empra el poder d’un llibre màgic per navegar per un món fosc, lluitant contra criatures sobrenaturals i resolent misteris.

Dodo Peak, d’altra banda, és un encantador joc de resolució d’enigmes i plataformes. En aquest, els jugadors ajuden un personatge anomenat Dodo a rescatar els seus ous d’entorns desafiants mitjançant la resolució estratègica d’enigmes, evitant obstacles i fent servir la seva astúcia per progressar a través de cada nivell.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content