Ordinador

Black Book i Dodo Peak, gratis a l’Epic Games Store

Dos nous jocs, Black Book i Dodo Peak, estan ara disponibles de manera gratuïta a l’Epic Games Store. Els jugadors poden aprofitar aquesta oferta de temps limitat per descarregar i gaudir d’aquests títols sense cap cost.

Black Book és un joc de rol que combina la mitologia eslava i el combat basat en cartes. Els jugadors assumeixen el paper d’una jove bruixa que empra el poder d’un llibre màgic per navegar per un món fosc, lluitant contra criatures sobrenaturals i resolent misteris.

Dodo Peak, d’altra banda, és un encantador joc de resolució d’enigmes i plataformes. En aquest, els jugadors ajuden un personatge anomenat Dodo a rescatar els seus ous d’entorns desafiants mitjançant la resolució estratègica d’enigmes, evitant obstacles i fent servir la seva astúcia per progressar a través de cada nivell.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.