Xbox

Microsoft tancarà la botiga de la Xbox 360

Microsoft tancarà la botiga de la Xbox 360

La Botiga de la Xbox 360 tancarà el juliol de 2024, segons ha anunciat Microsoft. Tot i que la capacitat de comprar des de la botiga de la Xbox 360 s’aturarà el 29 de juliol de 2024, els jugadors encara podran jugar i tornar a descarregar contingut adquirit prèviament. Això inclou jocs i DLC de la Xbox 360, que es podran jugar no només a la consola Xbox 360, sinó també als dispositius Xbox One i Xbox Series X|S mitjançant la retrocompatibilitat.

Els jocs multijugador i la connexió encara seran possibles, sempre que l’editorial doni suport als servidors en línia. A més, els jocs i el DLC de la Xbox 360 i de la Xbox Original compatibles amb la retrocompatibilitat encara seran disponibles per a la compra a la Xbox One, la Xbox Series X|S i el lloc web de la Xbox després del 29 de juliol de 2024.

Pel que fa al contingut de Microsoft Movies & TV, ja no es podrà veure a la Xbox 360 després del 29 de juliol de 2024. Tanmateix, els usuaris podran continuar emetent i descarregant el contingut adquirit als dispositius Windows que executin Windows 10 o versions posteriors, així com a la Xbox One i la Xbox Series X|S. Addicionalment, el contingut elegible per a Movies Anywhere es podrà accedir mitjançant l’aplicació o el lloc web de Movies Anywhere.