Xbox

Microsoft tancarà la botiga de la Xbox 360

La Botiga de la Xbox 360 tancarà el juliol de 2024, segons ha anunciat Microsoft. Tot i que la capacitat de comprar des de la botiga de la Xbox 360 s’aturarà el 29 de juliol de 2024, els jugadors encara podran jugar i tornar a descarregar contingut adquirit prèviament. Això inclou jocs i DLC de la Xbox 360, que es podran jugar no només a la consola Xbox 360, sinó també als dispositius Xbox One i Xbox Series X|S mitjançant la retrocompatibilitat.

Els jocs multijugador i la connexió encara seran possibles, sempre que l’editorial doni suport als servidors en línia. A més, els jocs i el DLC de la Xbox 360 i de la Xbox Original compatibles amb la retrocompatibilitat encara seran disponibles per a la compra a la Xbox One, la Xbox Series X|S i el lloc web de la Xbox després del 29 de juliol de 2024.

Pel que fa al contingut de Microsoft Movies & TV, ja no es podrà veure a la Xbox 360 després del 29 de juliol de 2024. Tanmateix, els usuaris podran continuar emetent i descarregant el contingut adquirit als dispositius Windows que executin Windows 10 o versions posteriors, així com a la Xbox One i la Xbox Series X|S. Addicionalment, el contingut elegible per a Movies Anywhere es podrà accedir mitjançant l’aplicació o el lloc web de Movies Anywhere.