PlayStation

Pneumata s’estrenarà en físic a PlayStation 5

Pneumata, un joc de supervivència lovecraftià, es llançarà en format físic per a PlayStation 5, oferint als jugadors una experiència pertorbadora i brutal en la qual s’enfrontaran a horrors psicològics i desafiaments de supervivència. En aquest joc, els jugadors assumiran el paper del detectiu d’homicidis David Hernández, qui ha d’investigar una sèrie d’assassinats en un petit poble de Missouri. Després de patir una lesió cerebral traumàtica i la pèrdua de la seva esposa, en David haurà de desentranyar la veritat i recuperar els seus records fragmentats per resoldre el misteri que envolta els foscos apartaments de Clover Hill.

El joc es desenvolupa en un entorn realista i cru, on els jugadors exploraran l’edifici d’apartaments mentre busquen pistes i proves per resoldre els espantosos assassinats. La línia entre la realitat i els mons alternatius es difumina a mesura que els horrors psicològics s’entrellacen amb l’experiència del jugador. Enfrontant-se a entitats imprevisibles, els jugadors hauran de prendre decisions crucials entre lluitar i amagar-se, utilitzant el seu entorn per crear distraccions i cercant armes i subministraments limitats per sobreviure.

L’edició física de Pneumata per a PlayStation 5 inclourà una postal i un fulletó. Amb una data de llançament programada per al 24 de novembre de 2023, Pneumata ja està disponible per a reserves.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.