Nintendo Ordinador

Bomb Rush Cyberfunk ara disponible a Steam i Nintendo Switch

Team Reptile ha presentat Bomb Rush Cyberfunk, que ara està disponible oficialment tant a Steam com a Nintendo Switch. Aquest joc vibrant i imaginatiu, inspirat per Jet Set Radio, transporta els jugadors a un món futurista on l’art urbà i l’energia competitiva es donen la mà.

En aquest univers dinàmic, els jugadors se submergiran en la pell de grafiters armats amb propulsors, competint per la supremacia als carrers de la ciutat. El joc ofereix una experiència en la qual els jugadors podran participar en activitats que van des de ballar fins a pintar grafitis, executar combinacions hàbils i fins i tot enfrontar-se a les autoritats.

Al nucli de la narrativa es troba el personatge de Red, un grafiter. En la seva recerca d’identitat i arrels, s’alia amb els membres de Bomb Rush, Tryce i Bel. Junts, s’embarquen en un viatge per establir la seva reputació. A mesura que la seva influència territorial s’amplia, descobreixen el misteri darrere la transformació cibernètica de Red i els seus lligams amb el món de l’art urbà.

Bomb Rush Cyberfunk s’ha llançat avui a Steam i Nintendo Switch. Per als entusiastes de PlayStation i Xbox, el joc està programat per a llançar-se l’1 de setembre.