Nintendo PlayStation Xbox

Eastasiasoft publicarà The Bridge Curse: Road to Salvation a consoles

Eastasiasoft publicarà The Bridge Curse: Road to Salvation a consoles

Eastasiasoft, en col·laboració amb Softstar Entertainment, ha revelat el seu proper joc d’horror, The Bridge Curse: Road to Salvation. El joc està programat per sortir a la venda a les plataformes de Nintendo Switch, PlayStation i Xbox a partir del 30 d’agost, amb un preu de 29,99 €. Els primers compradors podran gaudir d’un descompte de llançament del 15% durant les dues primeres setmanes.

Inspirat en la pel·lícula del mateix nom, The Bridge Curse presenta una història ambientada en el context sobrenatural de Taiwan, un horror esgarrifós al campus de la Universitat Tunghu. Quan sis estudiants universitaris decideixen desafiar la llegenda urbana d’un esperit femení, sense saber-ho, alliberen una maledicció que els manté captius.

El sigil es converteix en una estratègia essencial mentre els jugadors naveguen pel món del joc, evitant l’esperit venjatiu i unint les peces de l’enigma que ofereix una via cap a la salvació. El joc integra acció, trencaclosques, exploració i narració, tot amplificat per gràfics d’última generació i locucions en anglès per a una atmosfera més intensa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.