Nintendo PlayStation Xbox

Eastasiasoft publicarà The Bridge Curse: Road to Salvation a consoles

Eastasiasoft, en col·laboració amb Softstar Entertainment, ha revelat el seu proper joc d’horror, The Bridge Curse: Road to Salvation. El joc està programat per sortir a la venda a les plataformes de Nintendo Switch, PlayStation i Xbox a partir del 30 d’agost, amb un preu de 29,99 €. Els primers compradors podran gaudir d’un descompte de llançament del 15% durant les dues primeres setmanes.

Inspirat en la pel·lícula del mateix nom, The Bridge Curse presenta una història ambientada en el context sobrenatural de Taiwan, un horror esgarrifós al campus de la Universitat Tunghu. Quan sis estudiants universitaris decideixen desafiar la llegenda urbana d’un esperit femení, sense saber-ho, alliberen una maledicció que els manté captius.

El sigil es converteix en una estratègia essencial mentre els jugadors naveguen pel món del joc, evitant l’esperit venjatiu i unint les peces de l’enigma que ofereix una via cap a la salvació. El joc integra acció, trencaclosques, exploració i narració, tot amplificat per gràfics d’última generació i locucions en anglès per a una atmosfera més intensa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content