Mòbil Ordinador

Capcom anuncia la data de llançament de MEGA MAN X DiVE Offline

Capcom ha anunciat el llançament de MEGA MAN X DiVE Offline, previst per al 31 d’agost. Els jugadors tindran l’oportunitat d’immergir-se a la icònica sèrie Mega Man X, mentre es proposen rescatar el Deep Log de la imminent destrucció. El joc serà accessible a través del PC mitjançant Steam, així com en dispositius iOS i Android.

MEGA MAN X DiVE Offline presenta una expedició digital a l’univers de Mega Man X, on els jugadors han de resoldre una anomalia de dades de joc que ha compromès la integritat del Deep Log. En un entorn en constant canvi, els jugadors acompanyaran a RiCO en una missió per restaurar l’ordre al ciberespai.

Amb personatges estimats com X, Zero, Axl, Alia, Vile i altres, els jugadors navegaran per més de 900 nivells per superar els Mavericks i salvar el Deep Log. El joc ofereix una rica col·lecció de recompenses i la capacitat de personalitzar més de 100 personatges jugables, armant-los amb una varietat d’armes, armadures, xips i cartes per fer front a diversos desafiaments.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.