Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Born of Bread s’enredereix fins a la tardor

Born of Bread s’enredereix fins a la tardor

WildArts, en col·laboració amb Dear Villagers, ha anunciat que el seu proper RPG d’aventures Born of Bread experimentarà un petit retard en el seu llançament, però es preveu que arribi aquesta tardor. El joc estarà disponible a les plataformes PC, Switch, PlayStation 5 i Xbox Series. L’anunci ve acompanyat d’un nou tràiler que mostra l’aventura del Loaf.

Born of Bread és un joc de rol basat en torns que rendeix homenatge als clàssics RPG de dibuixos animats, oferint històries captivadores adients per a jugadors de totes les edats. En el joc, el Loaf, un gòlem fet de pa amb una meravellosa innocència que no té fi, es converteix en un heroi inesperat en un món assotat per éssers que causen desordres i provindran d’una època anterior. El joc promet transportar els jugadors per llocs captivadors, des del misteriós Bosc d’Arrels fins als paisatges gelats de Frosty Flats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.