Nintendo

Front Mission 2: Remake confirma data de llançament a Nintendo Switch

La data de llançament tan esperada de Front Mission 2: Remake per a la Nintendo Switch s’ha confirmat pel 5 d’octubre de 2023. Amb un preu de 34,99 euros, aquest remake recupera el icònic joc de rol tàctic que ha estat un dels preferits dels jugadors. Originalment limitat al Japó, el joc ara amplia el seu abast a audiències globals.

Front Mission 2: Remake manté la fidelitat a les seves arrels, conservant la narrativa, el combat estratègic per torns i les opcions de personalització de Wanzer que van caracteritzar el joc original. Tanmateix, els jugadors també poden esperar una sèrie de millores i noves característiques, incloent-hi suport per a diversos idiomes, una opció de càmera lliure per a una observació detallada del joc, i una banda sonora renovada.

Ambientat en un món 12 anys després del segon conflicte de Huffman, el joc segueix la història de la República Popular d’Alordesh, una nació que lluita amb el declivi econòmic. El juny de 2102, una revolta liderada per Ven Mackarge, que demana la independència de la Unió Cooperativa d’Oceania (O.C.U.), acaba amb la nació. Enmig del caos, els jugadors assumiran els rols d’Ash, Lisa i Thomas, descobrint una conspiració darrere del cop d’estat. La perspectiva del joc que canvia entre aquests tres personatges ofereix als jugadors una visió del món complexa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.