Nintendo

Mugen Souls Z farà el seu debut a Nintendo Switch el 14 de setembre

Eastasiasoft Limited ha anunciat que l’esperat JRPG d’estil anime, Mugen Souls Z, arribarà a la botiga en línia de la Nintendo Switch a Europa el 14 de setembre.

Mugen Souls Z, la seqüela de Mugen Souls, porta la seva vibrant experiència RPG a la plataforma Nintendo Switch. Els jugadors poden esperar explorar múltiples mons oberts, participar en combats estratègics basats en torns en mapes de batalla de moviment lliure i personalitzar personatges de manera extensa. El joc presenta un límit de nivell de 9.999 i la intrigant capacitat de causar milers de milions de punts de dany.

Aquest llançament marca la quarta col·laboració significativa entre Idea Factory i Eastasiasoft Limited, després de l’èxit de títols com Moero Crystal H, Seven Pirates H i Mugen Souls a la Nintendo Switch. Fidel a la versió original japonesa, l’edició de la Nintendo Switch incorporarà avantatges previs, com ara minijocs i imatges addicionals de la galeria. Notablement, també introduirà suport total per a l’idioma anglès, tant per al text com per a l’àudio.

Desenvolupat en col·laboració amb Compile Heart, Mugen Souls Z segueix les peripècies de la deessa Chou-Chou en la seva cerca per conquerir dotze mons del Zodíac, amb l’ajuda d’una barreja de personatges nous i que tornen. Els jugadors poden transformar els enemics en servents, personalitzar l’aparença i les habilitats dels membres del grup. La història es desplega a mesura que Chou-Chou i els seus companys travessen el G-Castle, la seva nau interestel·lar, i col·laboren amb la nova deessa suprema Syrma per frenar un mal antic despertat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.