Nintendo

Mugen Souls Z farà el seu debut a Nintendo Switch el 14 de setembre

Eastasiasoft Limited ha anunciat que l’esperat JRPG d’estil anime, Mugen Souls Z, arribarà a la botiga en línia de la Nintendo Switch a Europa el 14 de setembre.

Mugen Souls Z, la seqüela de Mugen Souls, porta la seva vibrant experiència RPG a la plataforma Nintendo Switch. Els jugadors poden esperar explorar múltiples mons oberts, participar en combats estratègics basats en torns en mapes de batalla de moviment lliure i personalitzar personatges de manera extensa. El joc presenta un límit de nivell de 9.999 i la intrigant capacitat de causar milers de milions de punts de dany.

Aquest llançament marca la quarta col·laboració significativa entre Idea Factory i Eastasiasoft Limited, després de l’èxit de títols com Moero Crystal H, Seven Pirates H i Mugen Souls a la Nintendo Switch. Fidel a la versió original japonesa, l’edició de la Nintendo Switch incorporarà avantatges previs, com ara minijocs i imatges addicionals de la galeria. Notablement, també introduirà suport total per a l’idioma anglès, tant per al text com per a l’àudio.

Desenvolupat en col·laboració amb Compile Heart, Mugen Souls Z segueix les peripècies de la deessa Chou-Chou en la seva cerca per conquerir dotze mons del Zodíac, amb l’ajuda d’una barreja de personatges nous i que tornen. Els jugadors poden transformar els enemics en servents, personalitzar l’aparença i les habilitats dels membres del grup. La història es desplega a mesura que Chou-Chou i els seus companys travessen el G-Castle, la seva nau interestel·lar, i col·laboren amb la nova deessa suprema Syrma per frenar un mal antic despertat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content