Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Marble It Up! Ultra arriba avui a PC i consoles

El món dels videojocs està a punt de rebre un impuls amb el llançament de Marble It Up! Ultra. Aquest joc, creat per les ments creatives darrere de Marble It Up! i Marble Blast, promet oferir una experiència sense igual amb el seu disseny de nivells i controls fluids.

Marble It Up! Ultra ofereix una àmplia campanya per a un sol jugador, desafiant els jugadors a navegar a través d’un laberint d’obstacles, gravetat canviant, i potenciadors. Els camins intrincats del joc i els reptes sens dubte mantindran els jugadors interessats.

El joc també compta amb cinc modes competitius multijugador, oferint una barreja de caos i estratègia. Els jugadors poden formar equips per buscar gemmes, marcar gols, escapar-se de zombis i demostrar la seva habilitat amb les boles en línia. El caos multijugador sens dubte proporcionarà hores d’entreteniment i competició.

A més de la jugabilitat, Marble It Up! Ultra presumeix d’una col·lecció de desbloquejables. Els jugadors poden guanyar diferents boles de marbre, rastres i barrets, així com trofeus i medalles amagades. El joc anima els jugadors a mostrar el seu estil mentre pugen a les Taules de Classificació Globals i aconsegueixen assoliments.

Els Desafiaments Setmanals afegeixen una altra capa d’emoció, introduint nous modificadors als nivells per a una experiència de joc fresca cada setmana.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content