Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Marble It Up! Ultra arriba avui a PC i consoles

El món dels videojocs està a punt de rebre un impuls amb el llançament de Marble It Up! Ultra. Aquest joc, creat per les ments creatives darrere de Marble It Up! i Marble Blast, promet oferir una experiència sense igual amb el seu disseny de nivells i controls fluids.

Marble It Up! Ultra ofereix una àmplia campanya per a un sol jugador, desafiant els jugadors a navegar a través d’un laberint d’obstacles, gravetat canviant, i potenciadors. Els camins intrincats del joc i els reptes sens dubte mantindran els jugadors interessats.

El joc també compta amb cinc modes competitius multijugador, oferint una barreja de caos i estratègia. Els jugadors poden formar equips per buscar gemmes, marcar gols, escapar-se de zombis i demostrar la seva habilitat amb les boles en línia. El caos multijugador sens dubte proporcionarà hores d’entreteniment i competició.

A més de la jugabilitat, Marble It Up! Ultra presumeix d’una col·lecció de desbloquejables. Els jugadors poden guanyar diferents boles de marbre, rastres i barrets, així com trofeus i medalles amagades. El joc anima els jugadors a mostrar el seu estil mentre pugen a les Taules de Classificació Globals i aconsegueixen assoliments.

Els Desafiaments Setmanals afegeixen una altra capa d’emoció, introduint nous modificadors als nivells per a una experiència de joc fresca cada setmana.