Nintendo

Brotato arriba finalment a Nintendo Switch

Brotato ha fet el seu debut a Nintendo Switch. Amb un preu assequible de 4,99 euros, aquest joc ofereix una barreja d’acció, estratègia i personatges peculiars a la consola portàtil.

A Brotato, els jugadors es posen a la pell d’un heroi poc probable: una patata. Encallada en un planeta alienígena després d’un accident de nau espacial, Brotato es troba armada amb una habilitat única: el poder d’empunyar fins a sis armes simultàniament. A mesura que ones d’enemics extraterrestres cauen sobre la solitària patata, els jugadors han d’elaborar estratègies i utilitzar una àmplia varietat de trets, objectes i armes per assegurar la supervivència de la Brotato fins que arribi el rescat.

El joc presumeix d’una barreja de característiques, incloent-hi l’opció d’armes de foc automàtiques amb apuntament manual, assegurant una experiència de combat dinàmica i captivadora. Els jugadors poden emprendre carreres ràpides que duren menys de 30 minuts, fet que el converteix en una elecció perfecta tant per a sessions de joc ràpides com per a partides llargues.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content