Nintendo

Brotato arriba finalment a Nintendo Switch

Brotato ha fet el seu debut a Nintendo Switch. Amb un preu assequible de 4,99 euros, aquest joc ofereix una barreja d’acció, estratègia i personatges peculiars a la consola portàtil.

A Brotato, els jugadors es posen a la pell d’un heroi poc probable: una patata. Encallada en un planeta alienígena després d’un accident de nau espacial, Brotato es troba armada amb una habilitat única: el poder d’empunyar fins a sis armes simultàniament. A mesura que ones d’enemics extraterrestres cauen sobre la solitària patata, els jugadors han d’elaborar estratègies i utilitzar una àmplia varietat de trets, objectes i armes per assegurar la supervivència de la Brotato fins que arribi el rescat.

El joc presumeix d’una barreja de característiques, incloent-hi l’opció d’armes de foc automàtiques amb apuntament manual, assegurant una experiència de combat dinàmica i captivadora. Els jugadors poden emprendre carreres ràpides que duren menys de 30 minuts, fet que el converteix en una elecció perfecta tant per a sessions de joc ràpides com per a partides llargues.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.