PlayStation

Somerville arribarà a PlayStation el 31 d’agost

Thunderful i JUMPSHIP, han anunciat que el seu enigmàtic joc d’aventures de ciència-ficció, Somerville, està a punt de fer el seu debut a la PlayStation el 31 d’agost. Els jugadors s’immergiran en un univers de ciència-ficció impulsat per la narrativa, que lluita amb les conseqüències d’una incursió d’origen extraterrestre. El joc ofereix l’oportunitat d’explorar íntimament les conseqüències d’un conflicte d’ample abast, en un món meticulosament elaborat i atmosfèric que ha estat profundament alterat per una catàstrofe. Somerville marca el primer llançament de JUMPSHIP sota l’ala de Thunderful des de l’adquisició el novembre de 2022.

Somerville convida els jugadors a abordar una sèrie d’endevinalles en un escenari surrealista, caracteritzat per la influència d’una substància alienígena. Els jugadors aprofitaran la nova habilitat del protagonista per manipular aquest element de diverses maneres, assegurant un flux continu de conceptes inventius al llarg del seu viatge atmosfèric.

Mentre es relacionen amb Somerville, els jugadors quedaran immersos en la narrativa de la invasió alienígena i les lluites d’aquells que es van enfrontar a ella, tot sense proferir ni una sola paraula. Les misterioses formes de vida alienígenes, de les quals els jugadors han d’evitar o eludir durant la seva expedició, podrien contenir pistes vitals per desenterrar capes més profundes del veritable significat del conflicte. El joc ofereix diversos finals que il·luminen els esdeveniments enigmàtics viscuts pels jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.