Ordinador

El joc de cuina ciberpunk Neon Noodles s’estrena a PC

Vivid Helix, el desenvolupador de Neon Noodles, s’alegra d’anunciar el llançament oficial del seu títol per a les plataformes de Windows, Linux i Mac. El joc està ara disponible a les populars botigues en línia, incloent-hi Steam, Epic Games Store, GOG, Humble Games Store i Itch.io.

A Neon Noodles, els jugadors s’endinsen en un món futurista ciberpunk on l’automatització culinària té una importància primordial. A mesura que els jugadors naveguen per aquest món intricat, assumeixen el control de l’imperi d’automatització alimentària futurista conegut com a Neon Noodles. Enfrontats a un teló de fons de domini corporatiu, Neon Noodles desafia els jugadors a desvelar els secrets d’una societat en plena efervescència de poder corporatiu i revolució culinària.

La mecànica del joc pren inspiració de títols aclamats com Opus Magnum de Zachtronics. Els jugadors es dediquen a resoldre trencaclosques basats en contractes, fent servir una àmplia gamma d’eines que van des de xefs robots fins a estacions de teleportació. L’objectiu és dissenyar línies de producció complexes que transmuten més de 400 ingredients en brut en més de 250 receptes delicioses, transcendint la façana aparentment normal de Neon Noodles.

Característiques notables de Neon Noodles inclouen la capacitat de crear automatitzacions tant intricades com senzilles, utilitzant xefs robots programables i mecànica de gravació i reproducció. Els jugadors afronten trencaclosques oberts amb un repertori divers de 250 receptes globals confeccionades amb 400 ingredients únics, cadascun presentant una oportunitat d’optimització. La immersiva narrativa ciberpunk del joc subratlla el paper del menjar com a luxe, posant l’accent en l’ambició corporativa desenfrenada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.