PlayStation

Meridiem Games presenta l’edició limitada de Fort Solis

Meridiem Games presenta l’edició física limitada de Fort Solis per a PlayStation 5, un thriller en tercera persona ambientat a Mart. Desenvolupat per Fallen Leaf i Black Drakkar Games, amb la publicació a càrrec de Dear Villagers, aquest joc ofereix una experiència narrativa de ciència-ficció i terror.

L’edició limitada de Fort Solis estarà disponible a botigues especialitzades d’arreu d’Europa a partir del 6 d’octubre de 2023, amb reserves ja disponibles. Aquesta versió inclou una funda especial i una làmina metal·litzada exclusiva amb l’art principal del joc.

A Fort Solis, els jugadors assumeixen el paper de Jack, qui respon a una crida d’emergència a la base minera de Fort Solis a Mart. La narrativa immersiva es desenvolupa a mesura que Jack explora les diverses ubicacions de la base, enfrontant-se a situacions misterioses i a una tempesta imminent. Les actuacions de veu de destacats actors, com Roger Clark, Troy Baker i Julia Brown, intensifiquen l’experiència emocional de la història.

L’exploració és un aspecte central del joc, permetent als jugadors descobrir els secrets ocults a les superfícies assetjades per la tempesta, els túnels foscos i els departaments vitals de Fort Solis. La història es desplega mitjançant elements narratius com arxius d’àudio i gravacions de seguretat, proporcionant una visió completa dels esdeveniments passats i presents a la base.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.