PlayStation

Meridiem Games presenta l’edició limitada de Fort Solis

Meridiem Games presenta l’edició física limitada de Fort Solis per a PlayStation 5, un thriller en tercera persona ambientat a Mart. Desenvolupat per Fallen Leaf i Black Drakkar Games, amb la publicació a càrrec de Dear Villagers, aquest joc ofereix una experiència narrativa de ciència-ficció i terror.

L’edició limitada de Fort Solis estarà disponible a botigues especialitzades d’arreu d’Europa a partir del 6 d’octubre de 2023, amb reserves ja disponibles. Aquesta versió inclou una funda especial i una làmina metal·litzada exclusiva amb l’art principal del joc.

A Fort Solis, els jugadors assumeixen el paper de Jack, qui respon a una crida d’emergència a la base minera de Fort Solis a Mart. La narrativa immersiva es desenvolupa a mesura que Jack explora les diverses ubicacions de la base, enfrontant-se a situacions misterioses i a una tempesta imminent. Les actuacions de veu de destacats actors, com Roger Clark, Troy Baker i Julia Brown, intensifiquen l’experiència emocional de la història.

L’exploració és un aspecte central del joc, permetent als jugadors descobrir els secrets ocults a les superfícies assetjades per la tempesta, els túnels foscos i els departaments vitals de Fort Solis. La història es desplega mitjançant elements narratius com arxius d’àudio i gravacions de seguretat, proporcionant una visió completa dels esdeveniments passats i presents a la base.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content