Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Cat Quest III presenta el seu primer tràiler de jugabilitat

El tràiler de jugabilitat de Cat Quest III ha estat revelat per The Gentlebros i Kepler Interactive. La pròxima entrega de la sèrie promet una àmplia gamma d’aventures carregades d’essència felina. Els jugadors interessats ja poden afegir el joc a les seves llistes de desitjos. Aquest encantador RPG d’acció en 2.5D està previst que es llanci el 2024 en diverses plataformes, incloent-hi PS5, PS4, Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One i PC via Steam.

El tràiler mostra el món vibrant de Cat Quest III, atraient els jugadors amb el seu entorn i missions. El joc porta els jugadors en un viatge pel traïdor Purribean, desafiant-los a fer servir les nou vides mentre s’embarquen en una expedició en cerca de la llegenda de l’Estel del Nord. Als aspirants se’ls convida a experimentar l’emoció d’una exploració genuïna, descobrint pistes i enfrontant-se a enemics com ara els Pi-rates, tant a terra com al mar.

Cat Quest III introdueix mecàniques de combat, posant a prova els reflexos felins dels jugadors davant de temibles enemics. Sigui sols o amb la companyia d’un amic, el joc ofereix un món ric per explorar i conquerir.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content