Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Cat Quest III presenta el seu primer tràiler de jugabilitat

El tràiler de jugabilitat de Cat Quest III ha estat revelat per The Gentlebros i Kepler Interactive. La pròxima entrega de la sèrie promet una àmplia gamma d’aventures carregades d’essència felina. Els jugadors interessats ja poden afegir el joc a les seves llistes de desitjos. Aquest encantador RPG d’acció en 2.5D està previst que es llanci el 2024 en diverses plataformes, incloent-hi PS5, PS4, Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One i PC via Steam.

El tràiler mostra el món vibrant de Cat Quest III, atraient els jugadors amb el seu entorn i missions. El joc porta els jugadors en un viatge pel traïdor Purribean, desafiant-los a fer servir les nou vides mentre s’embarquen en una expedició en cerca de la llegenda de l’Estel del Nord. Als aspirants se’ls convida a experimentar l’emoció d’una exploració genuïna, descobrint pistes i enfrontant-se a enemics com ara els Pi-rates, tant a terra com al mar.

Cat Quest III introdueix mecàniques de combat, posant a prova els reflexos felins dels jugadors davant de temibles enemics. Sigui sols o amb la companyia d’un amic, el joc ofereix un món ric per explorar i conquerir.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.