Ordinador PlayStation Xbox

LEGO 2K Drive ofereix un cap de setmana gratuït

Durant els propers caps de setmana, els jugadors tindran l’oportunitat de gaudir de LEGO 2K Drive de manera gratuïta a les plataformes Xbox, Steam i PlayStation. Aquest joc d’aventures de conducció AAA, desenvolupat per Visual Concepts, ofereix un món obert que porta l’experiència LEGO a un nou nivell.

Els jugadors podran submergir-se en esdeveniments especials de cap de setmana mentre exploren el món de LEGO 2K Drive. Una de les característiques destacades del joc és el Garatge, on es poden construir vehicles personalitzats utilitzant una àmplia varietat de 1.000 peces disponibles. A més, el joc ofereix modes de joc cooperatiu i multijugador competitiu que proporcionen emocionants oportunitats per interactuar amb altres jugadors.

Les dates d’accés gratuït són les següents:

  • Del 31 d’agost al 3 de setembre a les plataformes Xbox i Steam.
  • Del 7 a l’11 de setembre a la plataforma PlayStation.

Aquesta és una ocasió ideal perquè els aficionats a LEGO 2K Drive experimentin de primera mà les característiques i la diversió que el joc té per oferir en un entorn gratuït i accessible.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content