Nintendo PlayStation Xbox

Civilization VI: Leader Pass arriba a consoles amb nous líders

2K ha anunciat la disponibilitat de Civilization VI: Leader Pass a les consoles Xbox One, PlayStation 4 i Nintendo Switch. El passi de temporada, que afegeix 18 nous líders jugables al popular joc d’estratègia, es va llançar en resposta a l’entusiasme de la comunitat per gaudir d’aquest contingut a les plataformes de consola.

Originalment, no estava planejat per a les consoles, Civilization VI: Leader Pass ara permet als jugadors explorar una àmplia varietat de líders històrics, entre ells Abraham Lincoln dels Estats Units, Isabel I d’Anglaterra i Rei Sundiata Keita de Malí. A més, líders ja existents com Cleopatra i Solimán han rebut noves versions.

Aquest llançament ve acompanyat d’una actualització per a Civilization VI a totes les plataformes. L’actualització d’agost introdueix ajustos i correccions, incloent-hi millores per a Cèsar i altres líders. Els jugadors que adquireixin Civilization VI: Anthology o l’actualització Civilization VI: Anthology rebran el Leader Pass de manera gratuïta, i aquells que vinculin el seu Compte 2K al seu compte de joc a la consola podran desbloquejar a Cèsar.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content