Nintendo PlayStation Xbox

Civilization VI: Leader Pass arriba a consoles amb nous líders

2K ha anunciat la disponibilitat de Civilization VI: Leader Pass a les consoles Xbox One, PlayStation 4 i Nintendo Switch. El passi de temporada, que afegeix 18 nous líders jugables al popular joc d’estratègia, es va llançar en resposta a l’entusiasme de la comunitat per gaudir d’aquest contingut a les plataformes de consola.

Originalment, no estava planejat per a les consoles, Civilization VI: Leader Pass ara permet als jugadors explorar una àmplia varietat de líders històrics, entre ells Abraham Lincoln dels Estats Units, Isabel I d’Anglaterra i Rei Sundiata Keita de Malí. A més, líders ja existents com Cleopatra i Solimán han rebut noves versions.

Aquest llançament ve acompanyat d’una actualització per a Civilization VI a totes les plataformes. L’actualització d’agost introdueix ajustos i correccions, incloent-hi millores per a Cèsar i altres líders. Els jugadors que adquireixin Civilization VI: Anthology o l’actualització Civilization VI: Anthology rebran el Leader Pass de manera gratuïta, i aquells que vinculin el seu Compte 2K al seu compte de joc a la consola podran desbloquejar a Cèsar.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.