PlayStation

Daymare: 1994 Sandcastle ofereix una experiència de terror en format físic a PlayStation

Daymare: 1994 Sandcastle ha arribat a les botigues en format físic per a les consoles PlayStation 5 i PlayStation 4. Desenvolupat per l’estudi italià Invader Studios i publicat per Funbox Media Limited, aquest joc submergeix els jugadors en una experiència de terror i supervivència en tercera persona.

El joc presenta una intriga narrativa que serveix com a preqüela de Daymare: 1998. Els jugadors assumeixen el paper de l’agent especial Dalila Reyes, una exespia governamental que ara serveix a la H.A.D.E.S. En aquesta missió, els jugadors s’endinsen en una instal·lació d’investigació experimental d’alt secret als Estats Units, enfrontant-se a reptes desconeguts i perills inesperats.

Els jugadors es trobaran amb enemics aterridors que exigiran habilitats estratègiques per a derrotar-los. A més, el joc introdueix un dispositiu al braç de Reyes que permet als jugadors escanejar l’entorn, desbloquejant enigmes i secrets amagats. L’experiència visual i auditiva està recolzada per Unreal Engine 4, la qual cosa garanteix submergeix els jugadors en l’atmosfera del joc.

El joc està disponible en format físic per a PlayStation 5 i PlayStation 4 a les botigues. S’espera que les edicions físiques per a Xbox i Nintendo Switch estiguin disponibles pròximament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.