PlayStation

Daymare: 1994 Sandcastle ofereix una experiència de terror en format físic a PlayStation

Daymare: 1994 Sandcastle ha arribat a les botigues en format físic per a les consoles PlayStation 5 i PlayStation 4. Desenvolupat per l’estudi italià Invader Studios i publicat per Funbox Media Limited, aquest joc submergeix els jugadors en una experiència de terror i supervivència en tercera persona.

El joc presenta una intriga narrativa que serveix com a preqüela de Daymare: 1998. Els jugadors assumeixen el paper de l’agent especial Dalila Reyes, una exespia governamental que ara serveix a la H.A.D.E.S. En aquesta missió, els jugadors s’endinsen en una instal·lació d’investigació experimental d’alt secret als Estats Units, enfrontant-se a reptes desconeguts i perills inesperats.

Els jugadors es trobaran amb enemics aterridors que exigiran habilitats estratègiques per a derrotar-los. A més, el joc introdueix un dispositiu al braç de Reyes que permet als jugadors escanejar l’entorn, desbloquejant enigmes i secrets amagats. L’experiència visual i auditiva està recolzada per Unreal Engine 4, la qual cosa garanteix submergeix els jugadors en l’atmosfera del joc.

El joc està disponible en format físic per a PlayStation 5 i PlayStation 4 a les botigues. S’espera que les edicions físiques per a Xbox i Nintendo Switch estiguin disponibles pròximament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content