Ordinador PlayStation Xbox

River City Girls 2 rep un actualització amb mode en línia per a 4 persones

WayForward ha introduït una millora a River City Girls 2. Amb una nova actualització, el joc ara és compatible amb un mode en línia de 4 jugadors, enriquint l’experiència de joc cooperatiu. Disponible a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC a través de Steam, aquesta incorporació complementa el mode local cooperatiu de 4 jugadors i el mode en línia de 2 jugadors amb capacitat de joc creuat per a totes les plataformes, que inclouen Nintendo Switch, PlayStation 4 i Xbox One.

Per commemorar aquest anunci, s’ha presentat un tràiler, que ofereix als jugadors un tast de l’engrescadora trama de la sèrie River City Girls.

En paral·lel amb l’actualització del mode en línia de 4 jugadors, s’han realitzat ajustaments de rendiment i equilibri recents a totes les plataformes. Ara, els jugadors poden dur a terme diverses partides de New Game+ i gaudir de 60 FPS a PS4, PS5, Xbox i PC, mentre que milloren el rendiment a la Switch. Com a resposta als comentaris dels usuaris, les mecàniques de combos s’han ajustat per oferir una experiència de combat més intuïtiva.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content