Nintendo Ordinador

Iceberg Interactive s’uneix a Mango Protocol per publicar CLeM

Iceberg Interactive ha anunciat avui una col·laboració amb Mango Protocol, un popular estudi català de desenvolupament de jocs amb seu a Barcelona. Aquesta associació té com a objectiu presentar el molt esperat joc CLeM, un títol d’aventures que gira entorn de puzles lligats a una narrativa misteriosa. El joc, elogiat pel seu estil artístic captivador i mecàniques de joc, està previst que captivi l’audiència de PC i Nintendo Switch.

CLeM transporta els jugadors a un món on els puzles i l’exploració es donen la mà, creant un viatge narratiu sense parangó que defineixen com “Puzzlevania“. La dedicació de Mango Protocol a crear un joc excepcional és evident en l’apartat visual, i en la seva fusió de gèneres. A mesura que els jugadors travessen un univers habitat per personatges enigmàtics i enigmes perplexos, es veuen immersos en una aventura guiada per la història que posa a prova la seva intel·ligència i creativitat.

Coincidint amb aquest anunci, CLeM agafarà el protagonisme a l’esdeveniment Gamescom d’enguany. El joc es mostrarà a l’Indie Arena Booth, oferint als assistents una visió exclusiva de la jugabilitat, el disseny visual i els misteris que esperen ser descoberts. La demo jugable de CLeM permet als jugadors donar un cop d’ull a les profunditats d’aquesta aventura de puzzlevania.

Estigueu atents a més actualitzacions sobre la data de llançament de CLeM i possibles altres plataformes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.