Nintendo Ordinador

Iceberg Interactive s’uneix a Mango Protocol per publicar CLeM

Iceberg Interactive ha anunciat avui una col·laboració amb Mango Protocol, un popular estudi català de desenvolupament de jocs amb seu a Barcelona. Aquesta associació té com a objectiu presentar el molt esperat joc CLeM, un títol d’aventures que gira entorn de puzles lligats a una narrativa misteriosa. El joc, elogiat pel seu estil artístic captivador i mecàniques de joc, està previst que captivi l’audiència de PC i Nintendo Switch.

CLeM transporta els jugadors a un món on els puzles i l’exploració es donen la mà, creant un viatge narratiu sense parangó que defineixen com “Puzzlevania“. La dedicació de Mango Protocol a crear un joc excepcional és evident en l’apartat visual, i en la seva fusió de gèneres. A mesura que els jugadors travessen un univers habitat per personatges enigmàtics i enigmes perplexos, es veuen immersos en una aventura guiada per la història que posa a prova la seva intel·ligència i creativitat.

Coincidint amb aquest anunci, CLeM agafarà el protagonisme a l’esdeveniment Gamescom d’enguany. El joc es mostrarà a l’Indie Arena Booth, oferint als assistents una visió exclusiva de la jugabilitat, el disseny visual i els misteris que esperen ser descoberts. La demo jugable de CLeM permet als jugadors donar un cop d’ull a les profunditats d’aquesta aventura de puzzlevania.

Estigueu atents a més actualitzacions sobre la data de llançament de CLeM i possibles altres plataformes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content