Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Moving Out 2 ja disponible a PC i consoles

SMG Studio, en col·laboració amb DevM Games i Team17 Digital, ha llançat la seva esperada seqüela, Moving Out 2. El joc, que és una aventura cooperativa, ara està disponible en múltiples plataformes, incloent-hi Nintendo Switch, PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4 i PlayStation 5.

Moving Out 2 introdueix el multijugador multiplataforma. El joc presenta nous nivells i trencaclosques. Els jugadors poden gaudir del joc en solitari o amb amics tant en cooperatiu en línia amb joc creuat. El joc també introdueix un Mode Assistència, fent-lo més accessible.

Moving Out 2 també porta un nou repartiment de personatges que segur que encantarà i horroritzarà als jugadors. A més del llançament digital, Fireshine Games distribuirà llançaments físics de Moving Out 2 per a Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 i consoles Xbox Series X|S & Xbox One.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content