Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Moving Out 2 ja disponible a PC i consoles

SMG Studio, en col·laboració amb DevM Games i Team17 Digital, ha llançat la seva esperada seqüela, Moving Out 2. El joc, que és una aventura cooperativa, ara està disponible en múltiples plataformes, incloent-hi Nintendo Switch, PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4 i PlayStation 5.

Moving Out 2 introdueix el multijugador multiplataforma. El joc presenta nous nivells i trencaclosques. Els jugadors poden gaudir del joc en solitari o amb amics tant en cooperatiu en línia amb joc creuat. El joc també introdueix un Mode Assistència, fent-lo més accessible.

Moving Out 2 també porta un nou repartiment de personatges que segur que encantarà i horroritzarà als jugadors. A més del llançament digital, Fireshine Games distribuirà llançaments físics de Moving Out 2 per a Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 i consoles Xbox Series X|S & Xbox One.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.