Nintendo PlayStation

Coffee Talk 1 & 2 arribaran en format físic a PlayStation i Nintendo Switch

Meridiem Games ha anunciat que Coffee Talk 1 & 2 (Double Pack) arribarà en format físic per a PlayStation i Nintendo Switch. Els jocs, que se centren a escoltar els problemes dels personatges i ajudar-los mitjançant la preparació de begudes calentes, ofereixen una immersió en les històries dels habitants d’un Seattle alternatiu.

Els jugadors poden experimentar amb ingredients com ara té, gingebre, menta, xocolata i cafè per descobrir receptes secretes i canviar la vida dels personatges. A més, els jugadors poden demostrar la seva creativitat a través de l’art latte i gaudir de l’ambient relaxant de la cafeteria. El joc presenta un món en què humans, orcs, elfs i altres races han coexistit des del principi dels temps, i els jugadors poden explorar aquest món mitjançant les històries que els expliquen els seus clients.

Coffee Talk 1 & 2 (Double Pack) ja està disponible per reservar i es llançarà el 27 d’octubre de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content