Nintendo PlayStation

Coffee Talk 1 & 2 arribaran en format físic a PlayStation i Nintendo Switch

Meridiem Games ha anunciat que Coffee Talk 1 & 2 (Double Pack) arribarà en format físic per a PlayStation i Nintendo Switch. Els jocs, que se centren a escoltar els problemes dels personatges i ajudar-los mitjançant la preparació de begudes calentes, ofereixen una immersió en les històries dels habitants d’un Seattle alternatiu.

Els jugadors poden experimentar amb ingredients com ara té, gingebre, menta, xocolata i cafè per descobrir receptes secretes i canviar la vida dels personatges. A més, els jugadors poden demostrar la seva creativitat a través de l’art latte i gaudir de l’ambient relaxant de la cafeteria. El joc presenta un món en què humans, orcs, elfs i altres races han coexistit des del principi dels temps, i els jugadors poden explorar aquest món mitjançant les històries que els expliquen els seus clients.

Coffee Talk 1 & 2 (Double Pack) ja està disponible per reservar i es llançarà el 27 d’octubre de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.