PlayStation Xbox

Daedalic Entertainment estrena Iron Danger a consoles

Daedalic Entertainment, en col·laboració amb Action Squad Studios, ha llançat el seu joc de combat tàctic, Iron Danger, a la PlayStation 5 i la Xbox Series X|S. El joc, que ja ha tingut un impacte significatiu a ordinador, ara està disponible perquè els jugadors de consola el puguin experimentar.

Iron Danger és una barreja de combat tàctic de torns i acció en temps real, ambientada en un món que combina la folklòrica finlandesa amb una estètica steampunk. Els jugadors travessen una varietat de paisatges, enfrontant-se a déus i màquines pel camí.

La protagonista del joc és Kipuna, una noia de la vila que adquireix un poder que li permet controlar el temps. Aquesta mecànica de manipulació del temps, una característica destacada del joc, permet als jugadors retrocedir en el temps fins a cinc segons, proporcionant un avantatge estratègic en els combats i en situacions de resolució de problemes. L’entorn també és interactiu, oferint oportunitats per superar els enemics utilitzant elements com ara trampes col·locades estratègicament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content