PlayStation Xbox

Daedalic Entertainment estrena Iron Danger a consoles

Daedalic Entertainment, en col·laboració amb Action Squad Studios, ha llançat el seu joc de combat tàctic, Iron Danger, a la PlayStation 5 i la Xbox Series X|S. El joc, que ja ha tingut un impacte significatiu a ordinador, ara està disponible perquè els jugadors de consola el puguin experimentar.

Iron Danger és una barreja de combat tàctic de torns i acció en temps real, ambientada en un món que combina la folklòrica finlandesa amb una estètica steampunk. Els jugadors travessen una varietat de paisatges, enfrontant-se a déus i màquines pel camí.

La protagonista del joc és Kipuna, una noia de la vila que adquireix un poder que li permet controlar el temps. Aquesta mecànica de manipulació del temps, una característica destacada del joc, permet als jugadors retrocedir en el temps fins a cinc segons, proporcionant un avantatge estratègic en els combats i en situacions de resolució de problemes. L’entorn també és interactiu, oferint oportunitats per superar els enemics utilitzant elements com ara trampes col·locades estratègicament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.