Ressenyes

Ressenya – The Cosmic Wheel Sisterhood

The Cosmic Wheel Sisterhood, desenvolupat per Deconstructeam i publicat per Devolver Digital, és un joc que transcendeix les fronteres del joc tradicional, oferint una experiència immersiva, que fa reflexionar i carregada d’emoció que no és res menys que una obra mestra. És un fascinant viatge narratiu que entrellaça de manera magistral l’art de la creació de cartes amb una apassionant història de bruixeria. El joc és un testimoni del poder de la tria i de l’impacte profund de les relacions personals, convertint-lo en un títol destacat en el món de la narrativa interactiva.

Un rerefons tràgic i personal

La protagonista del joc, Fortuna, és una bruixa exiliada a un asteroide pel crim de la divinació. El seu viatge de redempció està marcat per la creació d’una baralla de tarot única. Un procés tan intricat com fascinant. L’aspecte de la construcció de cartes del joc és interessant, amb la creació i interpretació de cada carta amb un impacte directe en la progressió de la narrativa. Aquesta mecànica no només és innovadora, sinó també profundament personal, fent que cada elecció i interacció sigui significativa.

La narrativa de The Cosmic Wheel Sisterhood presenta un elenc ric de personatges diversos i relacions complexes. La representació de tots els àmbits de la vida és encomiable. A més, el toc realista d’aquests personatges facilita la connexió dels jugadors amb ells. També, l’exploració de temes com la germanor i la feminitat, entre d’altres, està repleta de significat polític. Així doncs, convertint-la en una experiència veritablement progressista que realment dona per pensar.

Una escriptura acurada

Per un costat, l’escriptura del joc és excepcional, amb cada frase plena de caràcter i propòsit. El diàleg és agut i captivador, i la capacitat narrativa de barrejar el còsmic amb el quotidià és un testimoni de l’habilitat narrativa de Deconstructeam. L’exploració de la tria i la interacció del jugador provoca reflexió, plantejant preguntes significatives sobre les responsabilitats ètiques que tenim en els mitjans interactius.

Per altra banda, els personatges estan ben desenvolupats i són realment interessants. Cada personatge té la seva pròpia personalitat i història, i les relacions entre ells són complexes. D’aquesta manera, el joc fa una excel·lent feina representant la diversitat i la inclusivitat. Sobretot, amb personatges de tots els àmbits de la vida i un fort èmfasi en la solidaritat femenina i l’autodescobriment.

Una presentació perfecta

The Cosmic Wheel Sisterhood presumeix d’una presentació que segurament captivarà els jugadors. Els gràfics són una barreja única d’elements còsmics i místics, creant un univers que complementa perfectament els temes del joc. L’estil artístic del joc és ric en detalls i colors, amb cada carta i disseny de personatge reflectint la profunditat i complexitat de la història del joc.

Paral·lelament, els menús són intuïtius, fent que les mecàniques complexes del joc siguin accessibles. El procés de creació de cartes és particularment destacable, permetent als jugadors crear el seu propi joc de tarot únic amb una àmplia varietat de símbols i fons per triar. Per aquest motiu, això afegeix una capa de personalització i creativitat a la jugabilitat que és atractiva i gratificant.

La banda sonora és igualment impressionant. Presenta una gamma diversa de composicions que reflecteixen els diferents estats d’ànim i entorns del joc. Des de les melodies relaxants i ambientals que acompanyen els moments solitaris de Fortuna, fins als ritmes més vius que subratllen les escenes més intenses del joc. És un acompanyament perfecte per a la narrativa del joc, afegint profunditat i emoció a la història.

Una jugabilitat que complementa

The Cosmic Wheel Sisterhood ofereix una jugabilitat que gira al voltant de la creació de cartes de tarot. L’aspecte de construcció de la baralla és prou entretingut, amb els jugadors creant les seves pròpies cartes utilitzant diversos fons, personatges i símbols, cadascun amb els seus propis significats i representacions profunds. A mesura que el joc avança, els jugadors desbloquegen més opcions, afegint profunditat a la jugabilitat.

Les cartes de tarot tenen un paper significatiu en el joc, influint en els resultats dels personatges i en la narrativa global. No obstant això, el joc no es tracta només de la creació de cartes de tarot. També explora temes profunds com el suïcidi, la malaltia, la mort i la transició, oferint una narrativa rica que fa reflexionar. Així doncs, el diàleg del joc és profund, amb diferents rutes en funció de les decisions. Per aquest motiu, es podria dir, de certa manera, que el joc prefereix posar el focus en la narrativa, deixant de banda a la jugabilitat. Òbviament, no és cap cosa negativa, tenint en compte el resultat final, i el conjunt total.

Conclusió

En conclusió, The Cosmic Wheel Sisterhood és un títol magnífic per aquelles persones que cerquen viure una experiència diferent. La seva barreja única de creació de cartes de tarot, narrativa atractiva i temes que fan reflexionar el converteixen en un títol destacat. Finalment, si ets fan de les aventures centrades en la narrativa, The Cosmic Wheel Sisterhood ofereix un viatge profundament personal i inoblidable que segur que et captivarà des del principi fins al final.

The Cosmic Wheel Sisterhood

The Cosmic Wheel Sisterhood fusiona magistralment la creació de cartes de tarot amb una narrativa profunda. Amb personatges ben desenvolupats, una presentació captivadora i temes que conviden a la reflexió, és una experiència interactiva que deixa una empremta duradora. Un viatge que convida a explorar les relacions i l’autodescobriment, tot mentre visites un univers únic i evocador.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

The Cosmic Wheel Sisterhood fusiona magistralment la creació de cartes de tarot amb una narrativa profunda. Amb personatges ben desenvolupats, una presentació captivadora i temes que conviden a la reflexió, és una experiència interactiva que deixa una empremta duradora. Un viatge que convida a explorar les relacions i l’autodescobriment, tot mentre visites un univers únic i evocador.

4.5

Versió analitzada: PC

Còpia del joc proporcionada per Devolver Digital

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories
Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenya – Cannon Dancer – Osman
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per