Ordinador

Marvelous estrenarà Cuisineer a PC el 9 de novembre

Marvelous Europe i XSEED Games han anunciat que el joc roguelite d’acció centrat en el menjar, Cuisineer, està programat pel 9 de novembre per a PC a través de Steam. El darrer tràiler del joc posa en relleu les aventures gastronòmiques de la protagonista, Pom, mentre navega en un món ple de reptes culinaris i emoció.

La història de Cuisineer segueix a Pom, que s’embarca en un viatge per salvar el restaurant en dificultats dels seus pares a la seva ciutat natal, Paell. Armada amb els seus estris de cuina, es capbussa en el món per recollir ingredients, enfrontant-se a criatures com ara pollastres gegants, gambes d’artilleria i pebrots que escupen foc.

Desenvolupat per BattleBrew Productions i coeditat per Marvelous Europe i XSEED Games, Cuisineer està programat per llançar-se el 9 de novembre de 2023 per a Windows PC a través de Steam. El joc tindrà un preu de 24,99 €, amb un descompte de llançament del 10% disponible durant la primera setmana.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.