Ordinador

Marvelous estrenarà Cuisineer a PC el 9 de novembre

Marvelous Europe i XSEED Games han anunciat que el joc roguelite d’acció centrat en el menjar, Cuisineer, està programat pel 9 de novembre per a PC a través de Steam. El darrer tràiler del joc posa en relleu les aventures gastronòmiques de la protagonista, Pom, mentre navega en un món ple de reptes culinaris i emoció.

La història de Cuisineer segueix a Pom, que s’embarca en un viatge per salvar el restaurant en dificultats dels seus pares a la seva ciutat natal, Paell. Armada amb els seus estris de cuina, es capbussa en el món per recollir ingredients, enfrontant-se a criatures com ara pollastres gegants, gambes d’artilleria i pebrots que escupen foc.

Desenvolupat per BattleBrew Productions i coeditat per Marvelous Europe i XSEED Games, Cuisineer està programat per llançar-se el 9 de novembre de 2023 per a Windows PC a través de Steam. El joc tindrà un preu de 24,99 €, amb un descompte de llançament del 10% disponible durant la primera setmana.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content