Ordinador PlayStation Xbox

Wizard With A Gun es llançarà el 17 d’octubre

Galvanic Games i Devolver Digital han revelat la data de llançament del seu pròxim joc, Wizard With A Gun. El joc cooperatiu de supervivència en un món obert està previst que es llanci el 17 d’octubre per a les plataformes PS5, Xbox Series S|X i PC.

Els aspirants a bruixots que estiguin impacients per endinsar-se en aquesta aventura màgica ja poden fer la reserva del joc. Les reserves inclouen “The Noble Wizard Pack”, una col·lecció d’amulets cosmètics per al personatge Gunmancer del joc, disponibles per 24,50 €. Per als qui vulguin experimentar una mica de màgia abans de temps, la demostració en mode un jugador de Wizard With A Gun ja està disponible a Steam per un temps limitat.

Wizard With A Gun ofereix als jugadors una experiència cooperativa en línia ambientada en un món obert místic ple de criatures perilloses i enigmes arcanes. En aquest joc, els jugadors poden emprendre una aventura sols o amb un amic per recopilar recursos, crear objectes i personalitzar els seus personatges mentre exploren territoris inexplorats. El gir únic del joc rau en el detallat disseny d’armes, munició i fins i tot mobiliari per als seus habitatges-torres, tot gestionant l’escalada de poder de la seva màgia.

La jugabilitat cooperativa permet als jugadors sobreviure junts, combinant les seves habilitats màgiques i la seva creativitat en la construcció de les seves torres. Alternativament, poden optar per un camí més caòtic i observar com les seves creacions es consumeixen en flames.

Un dels punts forts del joc és la funció de personalització màgica d’armes. Els jugadors poden recopilar recursos de l’entorn i crear diversos tipus de munició encantada per al seu arsenal d’armes. La barreja d’elements diferents pot provocar efectes inesperats, alterant el comportament del tret, el radi d’explosió i fins i tot l’estat de les criatures assenyalades.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.