Ordinador PlayStation Xbox

Wizard With A Gun es llançarà el 17 d’octubre

Galvanic Games i Devolver Digital han revelat la data de llançament del seu pròxim joc, Wizard With A Gun. El joc cooperatiu de supervivència en un món obert està previst que es llanci el 17 d’octubre per a les plataformes PS5, Xbox Series S|X i PC.

Els aspirants a bruixots que estiguin impacients per endinsar-se en aquesta aventura màgica ja poden fer la reserva del joc. Les reserves inclouen “The Noble Wizard Pack”, una col·lecció d’amulets cosmètics per al personatge Gunmancer del joc, disponibles per 24,50 €. Per als qui vulguin experimentar una mica de màgia abans de temps, la demostració en mode un jugador de Wizard With A Gun ja està disponible a Steam per un temps limitat.

Wizard With A Gun ofereix als jugadors una experiència cooperativa en línia ambientada en un món obert místic ple de criatures perilloses i enigmes arcanes. En aquest joc, els jugadors poden emprendre una aventura sols o amb un amic per recopilar recursos, crear objectes i personalitzar els seus personatges mentre exploren territoris inexplorats. El gir únic del joc rau en el detallat disseny d’armes, munició i fins i tot mobiliari per als seus habitatges-torres, tot gestionant l’escalada de poder de la seva màgia.

La jugabilitat cooperativa permet als jugadors sobreviure junts, combinant les seves habilitats màgiques i la seva creativitat en la construcció de les seves torres. Alternativament, poden optar per un camí més caòtic i observar com les seves creacions es consumeixen en flames.

Un dels punts forts del joc és la funció de personalització màgica d’armes. Els jugadors poden recopilar recursos de l’entorn i crear diversos tipus de munició encantada per al seu arsenal d’armes. La barreja d’elements diferents pot provocar efectes inesperats, alterant el comportament del tret, el radi d’explosió i fins i tot l’estat de les criatures assenyalades.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content