Ordinador

Cave Story+ ara disponible de forma gratuita a l’Epic Games Store; SpellDrifter properament

L’Epic Games Store ha anunciat que Cave Story+, l’edició millorada del clàssic joc independent, és actualment disponible de forma gratuïta. Aquesta oferta, que va començar ahir, estarà vigent fins al 7 de setembre de 2023, donant als fans temps suficient per afegir aquest estimat títol a les seves biblioteques digitals.

Cave Story+ és una barreja única d’elements d’aventura i plataformes, amb una narrativa fascinant i encantadors gràfics de píxels. El joc ha rebut elogi per la seva jugabilitat i història. Aquesta oferta gratuïta brinda una excel·lent oportunitat per als qui encara no han experimentat aquesta joia independent de fer-ho sense cap compromís financer.

Després de la promoció de Cave Story+, l’Epic Games Store continuarà amb la seva tradició de jocs gratuïts setmanals amb SpellDrifter.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.