Ordinador

Cave Story+ ara disponible de forma gratuita a l’Epic Games Store; SpellDrifter properament

L’Epic Games Store ha anunciat que Cave Story+, l’edició millorada del clàssic joc independent, és actualment disponible de forma gratuïta. Aquesta oferta, que va començar ahir, estarà vigent fins al 7 de setembre de 2023, donant als fans temps suficient per afegir aquest estimat títol a les seves biblioteques digitals.

Cave Story+ és una barreja única d’elements d’aventura i plataformes, amb una narrativa fascinant i encantadors gràfics de píxels. El joc ha rebut elogi per la seva jugabilitat i història. Aquesta oferta gratuïta brinda una excel·lent oportunitat per als qui encara no han experimentat aquesta joia independent de fer-ho sense cap compromís financer.

Després de la promoció de Cave Story+, l’Epic Games Store continuarà amb la seva tradició de jocs gratuïts setmanals amb SpellDrifter.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content