Nintendo

Excitebike 64 arriba al catàleg de Nintendo Switch Online

Nintendo ha anunciat l’arribada de Excitebike 64 al seu servei en línia de Nintendo Switch. Això marca una altra incorporació significativa a la llibreria de títols nostàlgics de la plataforma.

Originalment llançat el 2000 per a la Nintendo 64, Excitebike 64 és un joc de curses de motocròs que va construir sobre les bases del seu predecessor de 8 bits, Excitebike. El joc és reconegut per la seva jugabilitat, i la inclusió d’un editor de pistes, que permetia als jugadors crear les seves pròpies curses personalitzades.

Els subscriptors de Nintendo Switch Online + Expansion Pack ja poden revisitar aquest títol. Tant si ets un veterà que vol reviure records com si ets un nouvingut amb ganes d’experimentar un tros de la història dels videojocs, Excitebike 64 ofereix una barreja única de diversió i desafiament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.