Nintendo PlayStation

Die After Sunset s’estrena a PlayStation i Nintendo Switch

Die After Sunset, el nou shooter roguelike ple d’acció i aventura, ja està disponible per a PlayStation 5 i Nintendo Switch.

En aquest joc, els jugadors viatgen a través del temps per salvar la Terra d’una invasió alienígena liderada pels “Murkors”. Els jugadors poden triar entre tres defensors únics: April, el ciborg Rido o Hune, i enfrontar-se a onades interminables de Murkors en cinc nivells gegantins, cadascun ambientat en una època diferent.

El joc ofereix una experiència única a cada missió, amb 19 missions que canvien cada vegada que s’inicia un nou intent. Els jugadors poden experimentar amb centenars de combinacions d’objectes, millorar el seu poder amb la moneda del joc, “Mukus”, i desbloquejar noves armes i poders en completar desafiaments.

Die After Sunset ja està disponible en format físic per a PlayStation 5 i en format “code in a box” per a Nintendo Switch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content