Nintendo PlayStation

Die After Sunset s’estrena a PlayStation i Nintendo Switch

Die After Sunset, el nou shooter roguelike ple d’acció i aventura, ja està disponible per a PlayStation 5 i Nintendo Switch.

En aquest joc, els jugadors viatgen a través del temps per salvar la Terra d’una invasió alienígena liderada pels “Murkors”. Els jugadors poden triar entre tres defensors únics: April, el ciborg Rido o Hune, i enfrontar-se a onades interminables de Murkors en cinc nivells gegantins, cadascun ambientat en una època diferent.

El joc ofereix una experiència única a cada missió, amb 19 missions que canvien cada vegada que s’inicia un nou intent. Els jugadors poden experimentar amb centenars de combinacions d’objectes, millorar el seu poder amb la moneda del joc, “Mukus”, i desbloquejar noves armes i poders en completar desafiaments.

Die After Sunset ja està disponible en format físic per a PlayStation 5 i en format “code in a box” per a Nintendo Switch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.