Nintendo PlayStation Xbox

You Suck at Parking: Complete Edition s’estrenarà en físic a consoles

You Suck at Parking: Complete Edition rebrà un llançament físic el 19 de setembre. Aquesta edició millorada, desenvolupada en col·laboració amb Fireshine Games i Happy Volcano, estarà disponible en diverses plataformes, incloent-hi Nintendo Switch, PlayStation 5 (PS5), PlayStation 4, Xbox Series X|S i Xbox One.

You Suck at Parking: Complete Edition inclou el joc base en format físic, juntament amb diferent contingut. El paquet incorpora tot el contingut de les temporades 1, 2 i 3, que suma un total de més de 150 peces de contingut. A més, els jugadors rebran un paquet de tokens per desbloquejar ítems suplementaris dins del joc.

El joc adopta una perspectiva única de les curses tradicionals, desafiant els jugadors a dominar l’art de frenar en lloc d’accelerar. Amb més de 270 nivells intensos, els participants poden exhibir les seves habilitats en taules de classificació globals, amb l’objectiu de perfeccionar les seves tècniques de frenada i personalitzar els seus vehicles amb més de 350 ítems de personalització desbloquejables. El mode multijugador promet emoció competitiva, mentre els amics competeixen entre ells en curses frenètiques.

You Suck at Parking: Complete Edition té previst el llançament el 19 de setembre de 2023, amb un preu de venda suggerit de 29,99 euros.