Nintendo

El videojoc Forgive Me Father arribarà en format físic a Nintendo Switch

Prepara’t per endinsar-te en un món d’horror i misteri amb Forgive Me Father, un fosc FPS de terror retro que combina elements dels clàssics jocs dels anys 90 amb l’estil distintiu de les novel·les de H.P. Lovecraft. Submergeix-te en un entorn gràfic inspirat en còmics mentre t’enfrontes a inquietants desafiaments i enemics. El joc, que s’espera que sigui llançat el 2023, ja està disponible per a reservar en format físic exclusivament per a la consola Nintendo Switch.

A Forgive Me Father, et trobes en un món pertorbador on ets l’últim supervivent amb tots els sentits intactes. Embarcar-te en una cerca desesperada de respostes et portarà a enfrontar-te a un mal etern i desconegut. Però compte: fins on arribaràs abans que la teva ràbia flaquegi?

Una característica única del joc és el dinàmic nivell de bogeria que afecta tant l’experiència visual com la jugabilitat. A mesura que explores aquest món ple de zones ocultes i secrets, el teu nivell de bogeria fluctua, atorgant-te poders addicionals però també influint les teves percepcions i decisions.

L’aspecte visual és un punt destacat, amb gràfics dibuixats a mà que capturen l’essència d’un còmic fosc i esgarrifós. Els jugadors poden triar entre dos herois, un sacerdot i una periodista, cadascun amb la seva pròpia perspectiva única en la història.

El joc ofereix una experiència de combat personalitzada, deixant en mans del jugador l’evolució del seu equip i l’estratègia per derrotar enemics imprevisibles. Des d’oponents posseïts fins a horrors directament trets de les teves pitjors nits, Forgive Me Father promet reptes emocionants a cada racó del món de Lovecraft.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content