Nintendo

El videojoc Forgive Me Father arribarà en format físic a Nintendo Switch

Prepara’t per endinsar-te en un món d’horror i misteri amb Forgive Me Father, un fosc FPS de terror retro que combina elements dels clàssics jocs dels anys 90 amb l’estil distintiu de les novel·les de H.P. Lovecraft. Submergeix-te en un entorn gràfic inspirat en còmics mentre t’enfrontes a inquietants desafiaments i enemics. El joc, que s’espera que sigui llançat el 2023, ja està disponible per a reservar en format físic exclusivament per a la consola Nintendo Switch.

A Forgive Me Father, et trobes en un món pertorbador on ets l’últim supervivent amb tots els sentits intactes. Embarcar-te en una cerca desesperada de respostes et portarà a enfrontar-te a un mal etern i desconegut. Però compte: fins on arribaràs abans que la teva ràbia flaquegi?

Una característica única del joc és el dinàmic nivell de bogeria que afecta tant l’experiència visual com la jugabilitat. A mesura que explores aquest món ple de zones ocultes i secrets, el teu nivell de bogeria fluctua, atorgant-te poders addicionals però també influint les teves percepcions i decisions.

L’aspecte visual és un punt destacat, amb gràfics dibuixats a mà que capturen l’essència d’un còmic fosc i esgarrifós. Els jugadors poden triar entre dos herois, un sacerdot i una periodista, cadascun amb la seva pròpia perspectiva única en la història.

El joc ofereix una experiència de combat personalitzada, deixant en mans del jugador l’evolució del seu equip i l’estratègia per derrotar enemics imprevisibles. Des d’oponents posseïts fins a horrors directament trets de les teves pitjors nits, Forgive Me Father promet reptes emocionants a cada racó del món de Lovecraft.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.