Ressenyes

Ressenya – Marble It Up! Ultra

Marble It Up! Ultra és una evolució fantàstica del joc original Marble It Up!, agafant tot allò que va fer gran el primer joc i millorant-lo en tots els aspectes. En comparació amb el llançament original, ofereix més contingut, incloent-hi nous nivells, bales i potenciadors. L’addició de taules de classificació en línia i modes multijugador també afegeix una dimensió competitiva al joc, donant als jugadors l’oportunitat de posar a prova les seves habilitats contra altres persones d’arreu del món.

Una millora en tots els aspectes

La primera cosa que et crida l’atenció de Marble It Up! Ultra és la seva estètica. Els gràfics són nítids i vibrants, fent que cada nivell sigui tot un goig de navegar. Les mateixes bales són tot un espectacle a contemplar. Tanmateix, una de les millores més notables amb relació a la seva presentació es troba en els menús, els quals s’han redissenyat per ser més intuïtius.

El disseny dels nivells és una altra àrea on el joc destaca. Els desenvolupadors han agafat els nivells originals i els han ampliat, afegint nous elements i mecàniques que fan que cada nivell se senti fresc i únic. Els nivells també són més grans i intrincats, proporcionant als jugadors més oportunitats d’exploració i rutes per aconseguir millors temps.

Per altra banda, l’aspecte sonor de Marble It Up! Ultra és un altre punt prou destacable. La música és enèrgica, complementant perfectament l’acció ràpida del joc. Els efectes de so també estan ben realitzats, afegint a l’entreteniment del joc. Tanmateix, no destaca prou per a ser memorable, però tampoc és necessari.

Tan addictiu com sempre

La premissa del joc és senzilla: navega la teva bala des del punt A fins al punt B en el menor temps possible. No obstant això, el joc ràpidament introdueix reptes complexos que posen a prova les teves habilitats i la teva paciència a través de més de 100 nivells. La corba d’aprenentatge és pronunciada, però la sensació d’acompliment i emoció en superar cada nivell és satisfactòria. A simple vista un pot pensar que el joc és similar a Super Monkey Ball o altres, però no és el cas.

La jugabilitat a Marble It Up! Ultra segueix sent tan addictiva com sempre. Els controls són fluids i responsius, i les físiques són tan precises com sempre, creant una experiència de joc satisfactòria i basada en l’habilitat. L’addició de nous potenciadors i habilitats afegeix una altra capa de profunditat a la jugabilitat, oferint noves estratègies i formes d’abordar cada nivell.

Modes multijugador

Els modes multijugador de Marble It Up! Ultra són una fantàstica incorporació al joc, oferint una varietat d’experiències competitives. El joc ofereix la possibilitat de jugar entre plataformes diferents, permetent que jugadors de diferents sistemes o consoles competeixin entre ells. Això amplia considerablement el grup d’oponents potencials, especialment en les versions menys populars del joc.

Hi ha cinc modes multijugador diferents, cadascun amb un gir únic en les mecàniques del joc. Aquests modes inclouen Gem Hunt, Zombies, Sumo i Soccer, proporcionant una gamma d’experiències que satisfan diferents estils de joc i preferències. A més, el joc també compta amb competicions temporals. Cada torneig ofereix uns nivells i regles diferents, oferint varietat en cada competició.

Bales per a tothom

Marble It Up! Ultra ofereix una gran varietat de contingut desbloquejable i elements cosmètics que afegixen una capa extra de diversió i personalització al joc. Aquests elements no són només recompenses pel teu progrés, sinó que també serveixen com a motivació per esforçar-te a aconseguir millors puntuacions i temps més ràpids.

El joc compta amb centenars de personalitzacions per a la teva bala. Aquestes varien des de diferents colors i patrons fins a formes completament noves. Algunes de les opcions més rebuscades inclouen una bola de billar o una cara somrient, afegint un toc d’humor i personalitat. Aquests canvis cosmètics no afecten la jugabilitat, però et permeten destacar en partides multijugador i afegir un toc personal a la teva experiència.

Desbloquejar aquests elements cosmètics sovint implica obtenir medalles de diamant en les fases del joc o trobar caixes amagades dins dels nivells. Això fomenta l’exploració i el domini de cada nivell, ja que hauràs d’aventurar-te fora del camí habitual o esforçar-te per assolir temps més ràpids per desbloquejar-ho tot.

A més dels elements cosmètics, el joc també compta amb nivells de bonificació que es poden desbloquejar aconseguint un cert nombre de medalles d’or. Aquests nivells ofereixen reptes addicionals i són una manera excel·lent de posar a prova les teves habilitats una vegada hagis completat el joc principal.

Conclusió

En conclusió, Marble It Up! Ultra és una semiseqüela remarcable. Aconsegueix construir amb èxit sobre els punts forts del joc original, introduint una gran quantitat de pistes noves i reptes que mantenen els jugadors entretinguts. L’addició de modes multijugador i una gran varietat d’elements cosmètics desbloquejables aporta profunditat.

Finalment, malgrat petits problemes, la jugabilitat ràpida, els elements estratègics, i d’exploració, el converteixen en un joc imprescindible. Siguis un jugador nou o fan del joc original, Marble It Up! Ultra és un títol molt recomanable que ofereix hores de diversió carregada d’adrenalina.

Marble It Up! Ultra

Marble It Up! Ultra és una excepcional evolució del joc original, millorant tots els seus aspectes per oferir una experiència encara més competitiva. Amb més contingut, incloent-hi nous nivells, millores, cosmètics, i taules de classificació en línia, aquesta seqüela aporta una dimensió competitiva que desafia els jugadors a demostrar les seves habilitats a escala global

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

Marble It Up! Ultra és una excepcional evolució del joc original, millorant tots els seus aspectes per oferir una experiència encara més competitiva. Amb més contingut, incloent-hi nous nivells, millores, cosmètics, i taules de classificació en línia, aquesta seqüela aporta una dimensió competitiva que desafia els jugadors a demostrar les seves habilitats a escala global

4.5

Versió analitzada: Nintendo Switch

Còpia del joc proporcionada per Marble It Up

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per