Nintendo Sector

Mario s’acomiada de la veu de Charles Martinet

En un canvi significatiu, Nintendo ha anunciat que Charles Martinet, la veu icònica darrere de molts personatges estimats, incloent-hi Mario i Luigi, ja no proporcionarà més els seus talents vocals per a aquests papers. En lloc d’això, Martinet assumirà una nova posició com a Ambaixador de Nintendo.

La veu de Martinet ha estat sinònim dels personatges estrella de Nintendo durant més de tres dècades, donant vida als personatges d’una manera que ha ressonat amb milions de fans arreu del món. La seva sortida de la interpretació de veu marca la fi d’una època, però l’inici d’un nou capítol en la seva relació amb Nintendo.

En la seva declaració, Nintendo va expressar la seva gratitud per les contribucions de Martinet. A més, ha confirmat que publicaran un vídeo on Shigeru Miyamoto agrairà personalment la tasca de Martinet durant la seva carrera.

Com a Ambaixador de Nintendo, Martinet continuarà interactuant amb la comunitat, representant la marca i promocionant els valors i productes de Nintendo. El seu nou paper li permetrà continuar sent una part vital de la família Nintendo, a la vegada que oferirà l’oportunitat perquè nous talents assumeixin els papers de veu que ha omplert de manera tan memorable.

Nintendo encara no ha anunciat qui assumirà els papers de veu de Mario, Luigi i altres personatges prèviament interpretats per Martinet. Els fans estan esperant amb interès notícies en aquest sentit, ja que els nous actors de veu tindran un gran repte.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Nintendo anuncia un Nintendo Direct dedicat a Super Mario Wonder - Nou Joc

    21/08/2023

    […] no prestarà la seva veu al carismàtic personatge en aquesta ocasió. Aquesta notícia arriba després de l’anunci de la retirada de Martinet, qui ha donat vida al fontaner amb la seva veu característica durant molts […]

Els comentaris estan tancats.