Nintendo Ordinador

Tequila Works i Riot Forge ofereixen un cop d’ull de Song of Nunu

En una col·laboració entre Tequila Works i Riot Forge, la comunitat de jugadors es disposa a embarcar-se en una aventura captivadora amb la introducció de Song of Nunu: A League of Legends Story. Aquesta darrera incorporació a l’univers de League of Legends promet un viatge immersiu centrat en la companyia entranyable de Nunu i Willump.

Presentat com un joc impulsat per la narrativa, Song of Nunu presenta una trama que gira al voltant del duet inseparable, Nunu i Willump. A mesura que aquests dos millors amics naveguen a través de la seva recerca, es convida els jugadors a unir-se a ells en un viatge extraordinari. La narrativa del joc promet subratllar el llaç inviolable que comparteixen els personatges, alhora que presenta als jugadors una varietat de campions que creuen el seu camí.

El teló de fons en què es desenvolupa la narrativa és l’enigmàtica regió de Freljord dins de l’univers de League of Legends. Una terra encantadora i perillosa alhora, Freljord serveix com l’escenari perfecte perquè els jugadors descobreixin els seus secrets. A mesura que els jugadors avancen en el joc, desbloquejaran la rica història de Freljord, mentre gaudeixen dels seus paisatges.

Song of Nunu: A League of Legends Story es presenta com un testimoni dels esforços de col·laboració de Tequila Works i Riot Forge, i té com a objectiu oferir als entusiastes de League of Legends i als jugadors en general l’oportunitat d’endinsar-se més en la història d’aquest univers.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.