Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Hello Engineer arribarà a diferents plataformes

tinyBuild ha anunciat el llançament del seu joc de resolució de puzles de construcció, Hello Engineer, el 17 d’agost. Abans exclusiu de Stadia, aquest joc de la sèrie Hello Neighbor amplia els seus horitzons per arribar a una audiència més àmplia, arribant a PC, Xbox, PlayStation i Nintendo Switch. Actualment, hi ha una versió de demostració del joc disponible a Xbox i Steam.

Els jugadors podran abordar una varietat de missions desafiants en la campanya de més de 20 missions del joc, sigui individualment o en mode cooperatiu per a fins a quatre jugadors. Des de curses i navegació d’obstacles fins a transport de càrregues i enfrontament de caps, el joc exigeix als jugadors que facin servir la seva enginyeria i creïn vehicles personalitzats mitjançant una interfície de construcció detallada.

El joc ofereix una experiència de construcció oberta, permetent als jugadors construir vehicles limitats només per la seva imaginació. La mecànica de construcció ofereix flexibilitat, permetent als jugadors ajustar els motors, connectar les bateries i fins i tot personalitzar les configuracions de controls. Aquestes creacions es poden desar a una biblioteca personal de dispositius o compartir-les en línia mitjançant el Workshop de Steam.

Hello Engineer està programat per al llançament el 17 d’agost a diverses plataformes, a un preu de 14,79 €. Els jugadors de Steam poden aprofitar un descompte del 35% en el llançament, i aquells que hagin participat prèviament en la franquícia Hello Neighbor poden gaudir d’un descompte addicional del 15% per la seva fidelitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.