Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Marble It Up! Ultra s’estrenarà el 17 d’agost

Marble It Up! Ultra està a punt de fer el seu debut el 17 d’agost, exhibint una evolució dels jocs de plataformes de marbre que s’inspira en Marble It Up! i Marble Blast. Amb un disseny de nivells meticulós, controls responsius, els jugadors estan a punt d’immergir-se en l’aventura definitiva dels jocs de marbre.

Per als que busquen emocions competitives, Marble It Up! Ultra ofereix cinc modes multijugador amb joc creuat, que prometen una competició caòtica. Col·laboreu amb amics per a la caça de gemmes, assolir objectius, enganyar zombis i demostrar la vostra destresa amb les boles de marbre en enfrontaments en línia.

La campanya per a un sol jugador de Marble It Up! Ultra ofereix una col·lecció de més de 100 nivells que s’estenen a través de sis capítols principals i quatre capítols de bonificació. Mentre els jugadors naveguen per aquests nivells, es trobaran amb obstacles, canvis en la gravetat, sòls elàstics i potenciadors que canvien el joc.

Varietat de plataformes

Els creadors de Marble It Up! Ultra han treballat intensament per garantir l’accessibilitat del joc en una àmplia gamma de plataformes. Els jugadors poden esperar amb candeletes l’emoció del joc a la Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One, Steam (incloent-hi Steam Deck) i l’Epic Store.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.