Núvol Ordinador Xbox

Anunciats els jocs addicionals de Game Pass d’agost

Notícies emocionants per als subscriptors de Xbox Game Pass! Una varietat de nous jocs estan a punt de unir-se al servei de subscripció, oferint una gamma d’experiències.

Disponible avui trobem Everspace 2, un joc de trets espacial per a un sol jugador que promet una emocionant aventura de ciència-ficció. Els jugadors navegaran per àrees plenes de secrets, trencaclosques i perills, tot pujant de nivell, fabricant i saquejant equipació per sobreviure a l’espai.

Pròximament, a la biblioteca Game Pass tornarà Firewatch, el 17 d’agost. Aquest joc d’aventura en primera persona per a un sol jugador està ambientat en la naturalesa salvatge de Wyoming, on els jugadors exploraran un entorn desconegut i prendran decisions que poden construir o destruir la seva única relació.

El 18 d’agost, The Texas Chain Saw Massacre estarà disponible des del primer dia amb Game Pass. Aquesta experiència d’horror asimètrica en tercera persona permet als jugadors posar-se en la pell de la infame família Slaughter o les seves víctimes, basada en la icònica pel·lícula d’horror de 1974.

Sea of Stars, un RPG basat en torns inspirat en jocs clàssics, estarà disponible el 29 d’agost. El joc narra la història de dos Nens del Solstici que utilitzen els seus poders del sol i la lluna per realitzar la Màgia de l’Eclipsi, l’única força capaç de combatre les monstruoses creacions de l’alquimista malvat conegut com The Fleshmancer.

Finalment, el títol català Gris estarà disponible el 5 de setembre. Els jugadors guiaran una jove esperançada anomenada Gris a través del seu propi món mentre afronta una experiència dolorosa. El seu viatge a través de la tristesa es reflecteix en el seu vestit, que atorga noves habilitats per navegar millor la seva realitat esvaïda.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.