Sector Xbox

Xbox presenta un nou sistema de sancions

En un esforç per millorar l’experiència i la seguretat dels jugadors, Xbox ha anunciat la introducció d’un nou sistema de sancions. Aquest sistema té com a objectiu educar els jugadors sobre la gravetat de les sancions, l’efecte acumulatiu de múltiples sancions i l’impacte total en la seva posició.

Sota el nou sistema, els jugadors poden rebre fins a vuit sancions. Cada sanció que es manté en el registre durant sis mesos. Cada sanció resultarà en una suspensió de les funcions socials de Xbox per períodes de temps variables, depenent de la gravetat de la infracció.

El sistema també permetrà als jugadors veure el seu historial de sancions, incloent-hi les sancions i l’impacte global que aquestes tenen en el seu registre de jugador. Aquest moviment cap a la transparència de les sancions té com a objectiu donar als jugadors claredat sobre com el seu comportament afecta la seva experiència.

Malgrat la introducció del nou sistema, els esforços de moderació de contingut de Xbox romandran inalterats. S’encoratja als jugadors a informar de qualsevol violació dels Estàndards de la Comunitat de Xbox, amb tots els informes que seran avaluats per l’Equip de Seguretat de Xbox. No es prendran accions de sanció basades únicament en el fet que s’ha fet un informe.

El nou sistema també garantirà que els jugadors no perdin accés al contingut comprat. No obstant això, per a les violacions més greus, incloent-hi l’activitat il·legal, Xbox es reserva el dret de suspendre permanentment totes les funcionalitats d’un compte, incloent-hi l’accés a les compres.

Els jugadors encara tindran la capacitat d’apel·lar les sancions elegibles. Si una sanció es revoca, la sanció corresponent serà eliminada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.