Sector

Bill Clinton no pot esperar per Grand Theft Auto 6

Durant la presentació de Gamescom, un fan de GTA va aprofitar l’oportunitat d’apropar-se a l’escenari quan Geoff Keighley estava parlant. Enmig de la commoció, l’individu va fer exclamacions repetides d’acord amb un mem iniciat als The Game Awards de 2022, afirmant, “Bill Clinton vol jugar al GTA 6!”.

Després de l’incident, Geoff Keighley, qui ja havia tingut interaccions inusuals amb fans durant les seves aparicions a l’escenari, va expressar la seva decepció: “Aquesta és una nit especial per a molts desenvolupadors i és realment decebedor veure algú actuar d’aquesta manera.”

L’incident a la Gamescom posa en relleu la immensa anticipació que envolta a Grand Theft Auto 6 i fins a quin punt alguns fans estan disposats a arribar per obtenir més informació sobre el joc. L’episodi també emfatitza la importància d’un comportament respectuós dins la comunitat de videojocs durant aquests esdeveniments de la indústria, i la necessitat de millorar la seguretat d’aquests esdeveniments.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.