Núvol Ordinador PlayStation Xbox

ICE-T presenta un tràiler cinematogràfic de PAYDAY 3

L’icònic raper i actor ICE-T ha presentat el tràiler d’acció de PAYDAY 3, presentat per Deep Silver i Starbreeze. Mostrat durant la presentació de l’Opening Night Live de la gamescom 2023, el tràiler cinematogràfic presenta la banda sonora de l’Orquestra Simfònica de Viena. ICE-T, la participació del qual en PAYDAY 3 ja s’havia anunciat prèviament durant l’esdeveniment, va presentar el tràiler.

La data de llançament de PAYDAY 3 està fixada per al 21 de setembre i estarà disponible a PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox Game Pass, plataformes de PC com Steam, Epic Games Store i Game Pass, així com a GeForce Now.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.