Ordinador

Streets of Rogue 2 arribarà en accés anticipat a Steam el 2024

La presentació de Streets of Rogue 2, l’esperada seqüela del videojoc independent, va tenir lloc durant la presentació de gamescom: Opening Night Live 2023. Desenvolupat per Matt Dabrowski en col·laboració amb l’editor tinyBuild, el joc està programat per ser llançat a l’accés anticipat de Steam el 2024.

El joc ofereix una gran varietat de classes de personatges, des de policies i pirates informàtics fins a ninjes i robots, cadascun amb atributs i habilitats úniques. L’objectiu principal és derrocar una presidència corrupta i prendre el control d’un comtat generat procedimentalment. Es fomenta una gran varietat d’aproximacions, incloent-hi estratègies com reclutar un exèrcit mercenari, orquestrar un brot de zombis o establir un imperi comercial pròsper.

Streets of Rogue 2 ofereix un ampli arsenal d’armes i dispositius, convidant els jugadors a experimentar amb tàctiques no convencionals. El món del joc, que supera àmpliament l’escala del seu predecessor, abasta diversos entorns, com ciutats animades, camp rural tranquil, coves enigmàtiques, illes assolellades i cementiris inquietants. Els jugadors poden interactuar amb habitants controlats per una IA avançada, dur a terme diverses activitats secundàries i crear aventures distintes amb cada partida.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content