Ordinador

Streets of Rogue 2 arribarà en accés anticipat a Steam el 2024

Streets of Rogue 2 arribarà en accés anticipat a Steam el 2024

La presentació de Streets of Rogue 2, l’esperada seqüela del videojoc independent, va tenir lloc durant la presentació de gamescom: Opening Night Live 2023. Desenvolupat per Matt Dabrowski en col·laboració amb l’editor tinyBuild, el joc està programat per ser llançat a l’accés anticipat de Steam el 2024.

El joc ofereix una gran varietat de classes de personatges, des de policies i pirates informàtics fins a ninjes i robots, cadascun amb atributs i habilitats úniques. L’objectiu principal és derrocar una presidència corrupta i prendre el control d’un comtat generat procedimentalment. Es fomenta una gran varietat d’aproximacions, incloent-hi estratègies com reclutar un exèrcit mercenari, orquestrar un brot de zombis o establir un imperi comercial pròsper.

Streets of Rogue 2 ofereix un ampli arsenal d’armes i dispositius, convidant els jugadors a experimentar amb tàctiques no convencionals. El món del joc, que supera àmpliament l’escala del seu predecessor, abasta diversos entorns, com ciutats animades, camp rural tranquil, coves enigmàtiques, illes assolellades i cementiris inquietants. Els jugadors poden interactuar amb habitants controlats per una IA avançada, dur a terme diverses activitats secundàries i crear aventures distintes amb cada partida.